S
soyumvay
Forum Okuru
Adetim kaç gün geçince test yapmalıyım
hamilelik adet gecikmesinden kaç gün sonra belli olur adet günü kaç gün geçerse hamilelik belli olur adet ne kadar gecikirse hamile olunur hamile olduğunu anlamak için adetin kaç gün geçmesi lazım adet kaç gün geçerse hamile kalınır adet kaç gün gecikirse test yapılmalı adet kaç gün gecikirse normaldir hamilelikte adet kaç gün gecikir Adetim kaç gün gecikirse hamileyim demektir yada şöyle sorayım sizlere bugün adetim hiç gecikmez ama tam tamına 5 gün gecikti hiç test yapmadım ve 3 aylık evliyim. Eşimle korunmuyoruz olursa Rabbim nasip ederse olsun diyoruz hiçte korunmadık. Genç kızlığımdan beri hep aynı seyreder adetim hiç sapmada olmaz. Muhtemelen hamileyim diye düşünüyorum Başkada bende hiç bir gebelik belirtisi yok adetimin gecikmesi haricinde,
Şimdi ben bugün 5 gün olduğuna göre yarın cumartesi günü hangi gebelik testinden alıp yapayım kızlar bana yardıcı olur musunuz
Adetiniz kaç gün geçtiğinizde hamile olduğunuzu öğrendiniz. Hamileyimdir inşallah. Bana yardımcı olun kızlar Selamlar sevgiler ve herkese öpücükler
Şimdi ben bugün 5 gün olduğuna göre yarın cumartesi günü hangi gebelik testinden alıp yapayım kızlar bana yardıcı olur musunuz
Adetiniz kaç gün geçtiğinizde hamile olduğunuzu öğrendiniz. Hamileyimdir inşallah. Bana yardımcı olun kızlar Selamlar sevgiler ve herkese öpücükler
Moderatör tarafında düzenlendi: