Selamlar hoş geldin hayatım. Yardım tabiki ederiz neden etmeyelim, bizler, bunun için buradayız. Hamilelik belirtileri ile örtüşen sonuçların var taiki hamile olabiirsin ama psikolojin yani beynin de seni kandırıyor olabilir. Bunun için tam da dönemindesin lütfen beta hcg testi yaptır sonucu yüzde yüz kesindir var ise hamileliğin çıkacaktır.
Aşağıdaki konudan beta hcg testi hakkında bilgiler alabilirsin
Beta Hcg Örneği Bhcg Örnekleri Bhcg Kaç haftalık hamileyim 1 2 3 4 5 6 haftalık gebelikte beta hcg testi değerleri konumuz Beta hcg testi yaptırıp ta değerlerden anlamayan arkadaşlarımızın olayı ve test sonucunu daha iyi anlamaları bakımından bir tane resim ekleyeceğim kızlar. Şimdi sizler...
www.meleklermekani.com
Hamilelik Belirtilerinin tamamına ve yorumlarına da aşağıdaki konudan ulaşman mümkün hayatım soruların olur ise çekinmeden sor.
HAMİLELİK BELİRTİLERİ İLK HAFTA NASIL ANLAŞILIR Hamilelik Belirtileri İlk Hafta Nelerdir ? Erken gebelik belirtileri ve hamileliğin kesin belirtileri ve daha fazlası Melekler Forum'da sizleri bekliyor... İNCELE >>>> ERKEN GEBELİK BELİRTİLERİ Çiftler evlendikten bir süre sonra evlat sahibi...
www.meleklermekani.com