M
minnak
Forum Okuru
adet olmadım leke geliyor üstüne görüyor olabilirmiyim
Sevgili hamişler, hamiş olmak isteyenler ve olup geçirenler. Yardımınıza bilginize çoook ihtiyacım var nolur yardım edin. İlk önce anlatim size eşimle çocuk istiyoruz ama bazı nedenlerden şuan uygun olmadığı için yapmıyoruz geri çekme tekniğiyle ilişki yaşıyoruz. Eşimle bazı nedenlerden dolayı ayrı evlerde yaşadığımız için hafta da bi kez ilişki yaşıyoruz. Şimdi konuya gelirsek 26.kasım.2017 de ilişki yaşadık 28 inde adet gördüm bunun üzerine haftada bir ilişki yaşadık geri çekerek ama ilişkimizden biri benim yumurtlama dönemime 17.12.2017 denk geldi 29 aralıkda adet görmem gerekiyodu, bu süreç içinde göğüslerim şişti damarları belirginleşti koyulaştı dokunduğumda acımaya başladı kasıklarımda ağrı ve sancılar başladı mide bulantıları aşırı yorgunluk uyku hali kokulara karşı hassasiyet başladı 29unda adet olmam gerekirken olmadım test yapmayı düşündüm adet gününden 10 gün geçmesi gerekiyomuş onu beklerken 31i gecesi az miktarda siyah gibi pıhtılar ve açık kırmızımsı pembemsi kan geldi ertesi gün yani bügün ayın 1i yine bi miktar açık renkli kan ve koyu renkli pıhtılar geldi aşırı derecede kasıklarımda sancım oluyor sizce ne yapmalıyım tatlı hamişler hamilemiyimdir üstüne görüyo olabilirmiyim yada düşük falan veya normal adetmidir size çok ihtiyacım var bütün psikolojim bozuldu rüyalarıma giriyo çok üzülüyorum ağlıyorum ya testmi yapsam acaba ya da ne zman yapmam lazım böyle bişey yaşanlar paylaşsın benimle bilgilerini şimdiden hepinize çok teşekkür ederim sağlıklı hamişlik geçirmenizi ve hayırlısıyla mis kokulunuzu kucağınıza almanız isterim.