M Mügü Paylaşımcı Melek 21 Ağustos 2019 #41 Uzman SühaN' Alıntı: Onun derdi bitti sıra şeyma subaşına geldi . Enteresan bir hatun vesselam 🙂 Genişletmek için tıkla ... ay niye öyle diyorsun kız
Uzman SühaN' Alıntı: Onun derdi bitti sıra şeyma subaşına geldi . Enteresan bir hatun vesselam 🙂 Genişletmek için tıkla ... ay niye öyle diyorsun kız
H Hulya034 Paylaşımcı Melek 21 Ağustos 2019 #42 Uzman SühaN' Alıntı: Onun derdi bitti sıra şeyma subaşına geldi . Enteresan bir hatun vesselam 🙂 Genişletmek için tıkla ... Hahaha ama artık kafama takmıyım diye başka muhabbetlere sardım 🙂 boşuna kafama taktığımı söylüyosunuz hepiniz sonuçta
Uzman SühaN' Alıntı: Onun derdi bitti sıra şeyma subaşına geldi . Enteresan bir hatun vesselam 🙂 Genişletmek için tıkla ... Hahaha ama artık kafama takmıyım diye başka muhabbetlere sardım 🙂 boşuna kafama taktığımı söylüyosunuz hepiniz sonuçta
Uzman SühaN Administrator 22 Ağustos 2019 #43 Hulya034' Alıntı: Hahaha ama artık kafama takmıyım diye başka muhabbetlere sardım 🙂 boşuna kafama taktığımı söylüyosunuz hepiniz sonuçta Genişletmek için tıkla ... Valla muhabbet değişmemiş , isimler değişmiş . Hülya ismi gitmiş yerine şeyma subaşı gelmiş. Mesela desenki ıstakozların kanı neden mavi konu değişecek 🙂 Yok sen illaki dönüp dolanıp cümleyi gebelikle bitiricen. Evet boşuna takıyorsun kafana hülya
Hulya034' Alıntı: Hahaha ama artık kafama takmıyım diye başka muhabbetlere sardım 🙂 boşuna kafama taktığımı söylüyosunuz hepiniz sonuçta Genişletmek için tıkla ... Valla muhabbet değişmemiş , isimler değişmiş . Hülya ismi gitmiş yerine şeyma subaşı gelmiş. Mesela desenki ıstakozların kanı neden mavi konu değişecek 🙂 Yok sen illaki dönüp dolanıp cümleyi gebelikle bitiricen. Evet boşuna takıyorsun kafana hülya