Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
adet günü gelmeden sürekli test yapan arkadaşlarımız buraya :D
ben hep yapıyorum canım ama hep negatif 😀 benim gibi deli o kadar varki daha günü gelmeden teste sarılıyoruz biz hanımlar.ama senin adına inanki çok sevindim.umarım bizde bu duyguyu birgün yaşıyacağız 🙂
ben ben ben ha yaa artık her gün test yapmaktan yorulmuştum geçen ay eczaneye yatırdığım parayla kendime bir çift kıyafet alırdım yani hatta eşim diyo sen eczaneye gitme kolisiyle eve test alalım diyo bu ay şimdilik sadece bir tane yaptım
ben ben ben ha yaa artık her gün test yapmaktan yorulmuştum geçen ay eczaneye yatırdığım parayla kendime bir çift kıyafet alırdım yani hatta eşim diyo sen eczaneye gitme kolisiyle eve test alalım diyo bu ay şimdilik sadece bir tane yaptım
geçen ay valla bende o kadar çok test yaptımki ama hep sonuç aynı 😀 valla yarın hastaneye gidip tahlil yaptırıcam bi sorun çıkmasında daha sonra.kızlar umarım rabbim hepimizin gönlüne göre verir.