Likapam Paylaşımcı Melek 18 Aralık 2019 #11 mikimagus' Alıntı: ücreti ne kadar nasıl oluyor biraz bilgi verir misiniz ne kadar sürede sonuçlar açıklanıyor Genişletmek için tıkla ... Ben özelde yaptırdım muayene olmadan 100 lira bile değildi 1 saatte çıkıyor sonuç
mikimagus' Alıntı: ücreti ne kadar nasıl oluyor biraz bilgi verir misiniz ne kadar sürede sonuçlar açıklanıyor Genişletmek için tıkla ... Ben özelde yaptırdım muayene olmadan 100 lira bile değildi 1 saatte çıkıyor sonuç
M Mirayclk Forum Okuru 18 Aralık 2019 #12 Likapam' Alıntı: Ben özelde yaptırdım muayene olmadan 100 lira bile değildi 1 saatte çıkıyor sonuç Genişletmek için tıkla ... Kaç çıktı sonucun abla
Likapam' Alıntı: Ben özelde yaptırdım muayene olmadan 100 lira bile değildi 1 saatte çıkıyor sonuç Genişletmek için tıkla ... Kaç çıktı sonucun abla
Likapam Paylaşımcı Melek 19 Aralık 2019 #13 Mirayclk' Alıntı: Kaç çıktı sonucun abla Genişletmek için tıkla ... Maalesef negatif ama adette olmadım henüz bekliyorum
Mirayclk' Alıntı: Kaç çıktı sonucun abla Genişletmek için tıkla ... Maalesef negatif ama adette olmadım henüz bekliyorum
K kırmızıgül234 Forum Okuru 19 Aralık 2019 #14 Likapam' Alıntı: Maalesef negatif ama adette olmadım henüz bekliyorum Genişletmek için tıkla ... son durum nedir oldunuz mu yanlış anlamazsanız gebelik beklentiniz varmıydı bu ay?
Likapam' Alıntı: Maalesef negatif ama adette olmadım henüz bekliyorum Genişletmek için tıkla ... son durum nedir oldunuz mu yanlış anlamazsanız gebelik beklentiniz varmıydı bu ay?
Likapam Paylaşımcı Melek 19 Aralık 2019 #15 kırmızıgül234' Alıntı: son durum nedir oldunuz mu yanlış anlamazsanız gebelik beklentiniz varmıydı bu ay? Genişletmek için tıkla ... Yanlış anlaşılacak bi şey yok benim her ay var ama maalesef henüz adet olmadım hala ümidim var belki geç döllenmedir diye
kırmızıgül234' Alıntı: son durum nedir oldunuz mu yanlış anlamazsanız gebelik beklentiniz varmıydı bu ay? Genişletmek için tıkla ... Yanlış anlaşılacak bi şey yok benim her ay var ama maalesef henüz adet olmadım hala ümidim var belki geç döllenmedir diye
K kırmızıgül234 Forum Okuru 19 Aralık 2019 #16 anladım umarım allah gönlünüze göre verir geç döllenme olabilir evet ama onun için de en azından kanda değer az da olsa yüksek çıkıyor diye biliyorum Likapam' Alıntı: Yanlış anlaşılacak bi şey yok benim her ay var ama maalesef henüz adet olmadım hala ümidim var belki geç döllenmedir diye Genişletmek için tıkla ...
anladım umarım allah gönlünüze göre verir geç döllenme olabilir evet ama onun için de en azından kanda değer az da olsa yüksek çıkıyor diye biliyorum Likapam' Alıntı: Yanlış anlaşılacak bi şey yok benim her ay var ama maalesef henüz adet olmadım hala ümidim var belki geç döllenmedir diye Genişletmek için tıkla ...
Likapam Paylaşımcı Melek 19 Aralık 2019 #17 kırmızıgül234' Alıntı: anladım umarım allah gönlünüze göre verir geç döllenme olabilir evet ama onun için de en azından kanda değer az da olsa yüksek çıkıyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... Ümit dünyası ya rabbim belki nasip eder diyorum
kırmızıgül234' Alıntı: anladım umarım allah gönlünüze göre verir geç döllenme olabilir evet ama onun için de en azından kanda değer az da olsa yüksek çıkıyor diye biliyorum Genişletmek için tıkla ... Ümit dünyası ya rabbim belki nasip eder diyorum