Bütünnn dualar için amin aminn aminnn.Rabbim bizleri evlatlarımzla imtihan etmesin,boş bırakmasın kucaklarımızı.Rabbim'e layık bir kul,Peygamber efendimize layık bir ümmet,bizlere layık evlatlar versin Yaradan..Sağlıklı,sıhatli elleri ayakları düzgün kimseye muhtaç olmayacak şekilde yaratılmş evlatlarımız olsun inşallah..YA RABBİM;yalnız sana sığınır,sana dua eder ve senden isteriz..Biliyoruz ki sen bizlerin isteklerini asla gerçi çevirmezsin kabul etmedğin dua da olmaz inşallah.Dualarımızı gerçi çevirme MEVLAM.Çocuk isteyen herkese nasip et.Çitosum'a çatlağ'a Tuna'ya sılam_nisa'ya beklenen bebiş' kraliçe arı'ya bebekyüzlüm'e menekşe 85'e Lavişim'e melodi_cn'a zuzum'a pamukşekeri'ne asim'e ve dahası.Aklıma gelenler bu kadar bi çok kişi daha var ama işte mazur görün bu kafayla ancak bu kadar oluyo.Saydığım sayamadğım herkese ama herkese güzel meleklerinden nasip etsin MEVLAM..Herkesin gönlüne göre versin muradını kabul etsin hasta yatağımda dua ediyorum inşallah MEVLAM geri çvirmez,inşallah kabul olur.Hepinizi çok seviyorum.ALLAH yanmda olandan da olmayandan da razı olsun..RABBİM'E emanetsnz.İsmini yazamdıklarım hakkınızı helal edin emi valla gelse yazardm siz hatırlatın ben yine dua edeyim size emi..