acil dua

canımmm lalemmm ne oldu hayırdır.Allahım yardım etsin inşallah... Amin...

Ablaların ablası biraz geç okudum mesajı ama okudugum andan itibaren dua ediyorum senin adına canım.. İnşallah rabbim gönlüünden geçenleri kabuul eder...

Günnur kardesim geçmis olsun ,insallah bir an evvel sorunlar halolur....Dualarimiz seninle...

bu Duayi da oku biz de senin için okuyalim insallah faydamiz olur...la ilahe illa ente subhaneke inni kuntu minezzalimin.

Kızlar hepinizden Allah razı olsun sorunum çözüldü, çok güzel bir sonuçla çözülmese de en azından sıkıntımdan kurtuldum şimdilik... Allah hepinizin gönlüne göre versin inşallah.. Haklarınızı helal edin ..

sorununun cözülmesine cok sevindim cnim..aksam gücümün yettigince bende okudum hatta yasini serifte okumustum senide kattim icine....

senin konunun üzerinden olacak ama meleklerim allah rizasi icin benim icinde okuyabildiginiz kadar ayetel kürsi ve salati tefriciye okursaniz sevinirim..bende cok zor durumdayim esimle sorunlarimiz var daha dogrusu o beni birakmak istyior...lütfen dua ederken nezahat kizi fatma nin diye baslarsaniz daha etkili olur allah razi olsun simdiden...lütfen canlarim allah rizasi icin...

Canım bende okurum okuyabildiğim kadar Allah gönlünden ne geçiyosa kabul etsin inşallh

Canım bende okurum okuyabildiğim kadar Allah gönlünden ne geçiyosa kabul etsin inşallh

Allah razı olsun Çitosum hepinizden hepimizden...

Canım yaşadıgım sitedeki sorundan dolayı konuna bakamadım fakat tahmın ettim herhalde dedim dua istiyor.

Tabiki sayısını bildirmek gerekiyormu ona gore hbr verelım.