N no man no cry Yeni Üye Üye 8 Haziran 2008 #12 Cevap: acaba neden gerçekten zeki insanların bulabileceği bir CEVAPMIŞ.tebrikler esena
N no man no cry Yeni Üye Üye 8 Haziran 2008 #13 Cevap: acaba neden ama sorunun köküne bakar mısın ablacığım?😀 aslında cevap sorunun içinde gizli.kurnazlık da burda yaa.hem adam nie boşuboşuna ''şekeri eritmek'' söz öbeğini kullansın!!sonuçta herkes çayın, şekerin erimesi çin karıştırıldığını bilir.😀
Cevap: acaba neden ama sorunun köküne bakar mısın ablacığım?😀 aslında cevap sorunun içinde gizli.kurnazlık da burda yaa.hem adam nie boşuboşuna ''şekeri eritmek'' söz öbeğini kullansın!!sonuçta herkes çayın, şekerin erimesi çin karıştırıldığını bilir.😀
esena Aktif Üye Üye 11 Haziran 2008 #14 Cevap: acaba neden çok mantıklı yaklaşıyon no man no cry sende zekisin zannumca
N no man no cry Yeni Üye Üye 12 Haziran 2008 #15 Cevap: acaba neden yok anacığım yaa nerdeee.sadece satranç okul 2.liğim var.😀 ve beni de yenen bir erkek.😡
Cevap: acaba neden yok anacığım yaa nerdeee.sadece satranç okul 2.liğim var.😀 ve beni de yenen bir erkek.😡
esena Aktif Üye Üye 12 Haziran 2008 #16 Cevap: acaba neden olsun oda bi işir bayan olsa üzülürdüm ama erkekmiş problem değil