Sıla Ergül Yeni Üye Üye 25 Eylül 2016 #301 mevsim_arzu' Alıntı: Buayda hayal kırıklığı insan heray umutlaniyor sonra tekrar hayal kırıklığı galiba psikolojim bozuldu iyice Genişletmek için tıkla ... Üzülme Rabbim hayırlısını versin
mevsim_arzu' Alıntı: Buayda hayal kırıklığı insan heray umutlaniyor sonra tekrar hayal kırıklığı galiba psikolojim bozuldu iyice Genişletmek için tıkla ... Üzülme Rabbim hayırlısını versin
Sıla Ergül Yeni Üye Üye 26 Eylül 2016 #302 Kızlar 2.5 haftalik hamileymisim bu gece öğrendim.. Rabbim tüm istiyenlere versin inşallah ☺☺☺
mevsim_arzu Yeni Üye Üye 26 Eylül 2016 #303 Normalde 6 gün adet gören biriyim buay 3 cü gün bitti geliyor gelmiyor dun gecede kasiklarimda sancı çok oldu niye boyle oldu üstüne görüyor olabilir miyim yada klomen kullanmıştım acaba omu yaptı boyle
Normalde 6 gün adet gören biriyim buay 3 cü gün bitti geliyor gelmiyor dun gecede kasiklarimda sancı çok oldu niye boyle oldu üstüne görüyor olabilir miyim yada klomen kullanmıştım acaba omu yaptı boyle
Uzman SühaN Administrator 26 Eylül 2016 #304 Mensin 2-3 gün sürmesi normal bir durum.Kanama miktarı her zamankin den az ise hcg testi yapın net sonucu alırsınız.
Mensin 2-3 gün sürmesi normal bir durum.Kanama miktarı her zamankin den az ise hcg testi yapın net sonucu alırsınız.
A asiye sarı Aktif Üye Üye 27 Eylül 2016 #305 Sıla Ergül' Alıntı: Kızlar 2.5 haftalik hamileymisim bu gece öğrendim.. Rabbim tüm istiyenlere versin inşallah ☺☺☺ Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah.
Sıla Ergül' Alıntı: Kızlar 2.5 haftalik hamileymisim bu gece öğrendim.. Rabbim tüm istiyenlere versin inşallah ☺☺☺ Genişletmek için tıkla ... hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah.
Uzman SühaN Administrator 27 Eylül 2016 #306 Sıla Ergül' Alıntı: Kızlar 2.5 haftalik hamileymisim bu gece öğrendim.. Rabbim tüm istiyenlere versin inşallah ☺☺☺ Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun ,sağlıklı gebelik geçirmeniz dileği ile.
Sıla Ergül' Alıntı: Kızlar 2.5 haftalik hamileymisim bu gece öğrendim.. Rabbim tüm istiyenlere versin inşallah ☺☺☺ Genişletmek için tıkla ... Hayırlı olsun ,sağlıklı gebelik geçirmeniz dileği ile.
Sıla Ergül Yeni Üye Üye 27 Eylül 2016 #307 asiye sarı' Alıntı: hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim amin inşallah darısı tüm isteyenlere 🙂
asiye sarı' Alıntı: hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağınıza almak nasip etsin inşallah. Genişletmek için tıkla ... Çok teşekkür ederim amin inşallah darısı tüm isteyenlere 🙂
Sıla Ergül Yeni Üye Üye 27 Eylül 2016 #308 BEYZA21' Alıntı: Hayırlı olsun ,sağlıklı gebelik geçirmeniz dileği ile. Genişletmek için tıkla ... Amin teşekkür ederimmm 🙂
BEYZA21' Alıntı: Hayırlı olsun ,sağlıklı gebelik geçirmeniz dileği ile. Genişletmek için tıkla ... Amin teşekkür ederimmm 🙂
A asiye sarı Aktif Üye Üye 28 Eylül 2016 #309 Sıla Ergül' Alıntı: Çok teşekkür ederim amin inşallah darısı tüm isteyenlere 🙂 Genişletmek için tıkla ... amin inşallah canım
Sıla Ergül' Alıntı: Çok teşekkür ederim amin inşallah darısı tüm isteyenlere 🙂 Genişletmek için tıkla ... amin inşallah canım
Uzman SühaN Administrator 28 Eylül 2016 #310 Sevgili takipçilerimiz ,en erken gebelik belirtileri için aşağıda ki linkleri ziyaret ediniz.. Erken gebelik belirtileri nelerdir? Erken hamilelik belirtileri nelerdir ? Hamile olduğumu nasıl anlayabilirim?
Sevgili takipçilerimiz ,en erken gebelik belirtileri için aşağıda ki linkleri ziyaret ediniz.. Erken gebelik belirtileri nelerdir? Erken hamilelik belirtileri nelerdir ? Hamile olduğumu nasıl anlayabilirim?