ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 19 Şubat 2011 #71 Kızlar biliyormusunuz yeni yarışma başladı hani Çember ınun sunucusu benim 🙂 diğeri benim yardımcım.. Ben çok yorulmayayım diye çoğu işi o yapıyor..
Kızlar biliyormusunuz yeni yarışma başladı hani Çember ınun sunucusu benim 🙂 diğeri benim yardımcım.. Ben çok yorulmayayım diye çoğu işi o yapıyor..
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 19 Şubat 2011 #72 Adını feriha koydum varya hani ordaki Emire yazık ya gecen gün ben tvden diziyi izlerken aşık oluvermiş bana gece gündüz beni düşünüyormuş off ya acıdım oysaki biz Gönülçelendeki murat ile birlikteyiz .. tühhh..
Adını feriha koydum varya hani ordaki Emire yazık ya gecen gün ben tvden diziyi izlerken aşık oluvermiş bana gece gündüz beni düşünüyormuş off ya acıdım oysaki biz Gönülçelendeki murat ile birlikteyiz .. tühhh..
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 19 Şubat 2011 #73 geçenlerde bi kazak ördüm bitirdim şimdide uzay mekiği dokuyorum
RefRa Daimi Üye Üye 19 Şubat 2011 #75 Bugün aya bi ev yaptırdım görmelisiniz fevkaladenin fevkinde gökdelen halt etmiş yanında uzay delen mübarek
Bugün aya bi ev yaptırdım görmelisiniz fevkaladenin fevkinde gökdelen halt etmiş yanında uzay delen mübarek
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 19 Şubat 2011 #76 Bugünden itibaren Sibel hanım ( Sibel Can) bizzat resmi olarak menejerimdir. Duyrulur bilginize..
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 21 Şubat 2011 #77 kulaklarım o kadar keskindir ki burdan taaa amerika obamanın ne konuştuklarını duyabilirim
GÜLKSKN Yeni Üye Üye 21 Şubat 2011 #79 anam marslı babam merkür ikisi birleşince bnde dünyalı olmuşum
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 21 Şubat 2011 #80 Kuzey Amerikanın yarısını fethettim 🙂 kalanı onlara yeter..