ASİMELEK Daimi Üye Üye 18 Şubat 2011 #61 kızlar okadar sıkılldıımmmm o kadar sıkıldımm ki hava almak için atatürk havalimanına gittim
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 18 Şubat 2011 #62 Aylin Aslım müziği bırakmış dediler bende sorsum ikiside mi Biz abartmayı bıraktık bayat espirilere doğru yol aldık devam ediyoruz valla konunun adınımı deişsek..
Aylin Aslım müziği bırakmış dediler bende sorsum ikiside mi Biz abartmayı bıraktık bayat espirilere doğru yol aldık devam ediyoruz valla konunun adınımı deişsek..
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 18 Şubat 2011 #63 nayynn davuttt nayynnnn ben düzeltiyorum abartmaya devam kızlarrrrrrrrrrrrr konu dışına çıkmayın ben bi zıplayışta 50 metre zıplıyom
nayynn davuttt nayynnnn ben düzeltiyorum abartmaya devam kızlarrrrrrrrrrrrr konu dışına çıkmayın ben bi zıplayışta 50 metre zıplıyom
ASİMELEK Daimi Üye Üye 18 Şubat 2011 #65 nee esprilerrrrrr varmış bizde yaffffffffffff okurken ölüyom gülmekten kocammmm bana bi kolye almışşşş tam10 metre
nee esprilerrrrrr varmış bizde yaffffffffffff okurken ölüyom gülmekten kocammmm bana bi kolye almışşşş tam10 metre
RefRa Daimi Üye Üye 18 Şubat 2011 #66 O da bişey mi asim yaaa benimki bana bi küpe almış yerlerde sürünüyo benden büyük mübarek
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 18 Şubat 2011 #67 ASİMELEK' Alıntı: nee esprilerrrrrr varmış bizde yaffffffffffff okurken ölüyom gülmekten kocammmm bana bi kolye almışşşş tam10 metre Genişletmek için tıkla ... senin kocada mısırda dedesi mi var ne geçen yıl safariye gittim bi baktım ki aslanlar geyikler hepsi dost olmuş
ASİMELEK' Alıntı: nee esprilerrrrrr varmış bizde yaffffffffffff okurken ölüyom gülmekten kocammmm bana bi kolye almışşşş tam10 metre Genişletmek için tıkla ... senin kocada mısırda dedesi mi var ne geçen yıl safariye gittim bi baktım ki aslanlar geyikler hepsi dost olmuş
beyazlale Yeni Üye Üye 18 Şubat 2011 #70 Kızlar benim eşimde Dubaide 50 yıldızlı otel yaptırdı bu hafta sonu son model uçağımızla gidiciğiz isterseniz sizi de götürelim
Kızlar benim eşimde Dubaide 50 yıldızlı otel yaptırdı bu hafta sonu son model uçağımızla gidiciğiz isterseniz sizi de götürelim