ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 18 Şubat 2011 #51 Apartman kısmı komikti sağlam espiri yani 😀 Cem'e Uzan dedim uzandı nerden geldi leynn aklıma
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 18 Şubat 2011 #52 uzandıktan sonra kötü bişey yapmadın inşallah cem'e canım sıkıldı sıkıldı sıkıldı ve patladı her yere saçıldı
uzandıktan sonra kötü bişey yapmadın inşallah cem'e canım sıkıldı sıkıldı sıkıldı ve patladı her yere saçıldı
ASİMELEK Daimi Üye Üye 18 Şubat 2011 #53 ßeLeN' Alıntı: Apartman kısmı komikti sağlam espiri yani 😀 Cem'e Uzan dedim uzandı nerden geldi leynn aklıma Genişletmek için tıkla ... bende daha ne espriler varr belencimmmmm heyyyyy gidi heyyyyyy bazen soğuk esprilerimde oluyo ama malum havalar soğuk eşim bana bi tek taş yüzük almış heee hee heee bi görseniz kafam kadar taşı var
ßeLeN' Alıntı: Apartman kısmı komikti sağlam espiri yani 😀 Cem'e Uzan dedim uzandı nerden geldi leynn aklıma Genişletmek için tıkla ... bende daha ne espriler varr belencimmmmm heyyyyy gidi heyyyyyy bazen soğuk esprilerimde oluyo ama malum havalar soğuk eşim bana bi tek taş yüzük almış heee hee heee bi görseniz kafam kadar taşı var
benimm ben Yeni Üye Üye 18 Şubat 2011 #54 yookk artıkk 😀 müthişsiniz kızlar.. sizz varyaa dahi olacak hatunlarsınız Einstein,Leonardo da vinci,edison Halt etmiş sizin yanınzda
yookk artıkk 😀 müthişsiniz kızlar.. sizz varyaa dahi olacak hatunlarsınız Einstein,Leonardo da vinci,edison Halt etmiş sizin yanınzda
ASİMELEK Daimi Üye Üye 18 Şubat 2011 #57 itiraffffff ediyorum bayanlar suçum neyse razıyımm :küstüm: romayı ben yaktım bennnnnnnnnnnnn
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 18 Şubat 2011 #59 Türkiyenin bir ucu olan ağrı ile edirne arasını uçarak 2 dk da alırım
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 18 Şubat 2011 #60 Çocukken ders çalışmayı çok severdim o yüzden sınıfta kaldım