RefRa Daimi Üye Üye 17 Şubat 2011 #42 Kızlar biliyo musunuz gece tarkan kapımda yatmış evlen benimle diyoda başka bişey demiyo yok diyorum olmaz diyorum... Yok anam anlamıyo sevdiğim var benim hadi ordan dedim ii demişmiyim
Kızlar biliyo musunuz gece tarkan kapımda yatmış evlen benimle diyoda başka bişey demiyo yok diyorum olmaz diyorum... Yok anam anlamıyo sevdiğim var benim hadi ordan dedim ii demişmiyim
ASİMELEK Daimi Üye Üye 18 Şubat 2011 #43 bilgisayarıda ben icatttt ettim bu makina bilgi sayar dedim deyiş o deyiş patladı gitti
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 18 Şubat 2011 #45 Fotokopi makinasında fotokopi çekebiliyorum ammada abarttım demi ama 😀
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 18 Şubat 2011 #46 bende Televizyonu tek bir tuş ile açabiliyorum belenim seninkine benzedi bu da
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 18 Şubat 2011 #47 Ramiz dayı benim dayım olur .. 😀 Lavişim seninkide süpermiş tek tuşla haa.. o zaman gelde tekrar tuşuma bas boşuna naz yapma böyle diyorum balım sana🙂
Ramiz dayı benim dayım olur .. 😀 Lavişim seninkide süpermiş tek tuşla haa.. o zaman gelde tekrar tuşuma bas boşuna naz yapma böyle diyorum balım sana🙂
ASİMELEK Daimi Üye Üye 18 Şubat 2011 #48 bu gün kendimi mutlu ettim gittim kendime apartman topuk ayakkabı aldım tam 50 tane dairesi var
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 18 Şubat 2011 #49 evet bu abartı değil gerçek Avril Lavigne yıllardır görmediğim ikizimdir
GÜLKSKN Yeni Üye Üye 18 Şubat 2011 #50 abartıyorum abartıyorum abarttıyorum ay biri beni durdursun abartıyorum