GÜLKSKN Yeni Üye Üye 17 Şubat 2011 #31 haydarın dümenini de ben verdim ey giddiii ne sanıonuz onda o dümen nerden olsun
bembeyaz Hamiş Melek 17 Şubat 2011 #32 ay kızlar bizde kankim sezen aksu ile şu yazdıklarınızı okuduk gülmekten öldük valla.. heheeeeee
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 17 Şubat 2011 #33 Ay en önemlisini unutuyordum .. Ben çok sessiz sakin yerliyerinde konusan hiç şımarmayan üyesiyim melekler mekanının ... hahhayyy 🙂 Kıskananlarda çatırttttt diyorum🙂
Ay en önemlisini unutuyordum .. Ben çok sessiz sakin yerliyerinde konusan hiç şımarmayan üyesiyim melekler mekanının ... hahhayyy 🙂 Kıskananlarda çatırttttt diyorum🙂
DENİZ-MAVİSİ Yeni Üye Üye 17 Şubat 2011 #34 yyyaa sevgililer gününde eşim bana son model ferrari aldı rengini beyenmediğim için çöpe attım 🙂)
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 17 Şubat 2011 #35 Trabzonu benim babam feth etti... sonra ayağının tozuyla Amerikayıda alıcakmışta pek önemsememiş..
ASİMELEK Daimi Üye Üye 17 Şubat 2011 #37 kızlar ilk wcyi ben keşfettim yoksa etrafı pislik götürecekti
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 17 Şubat 2011 #38 ASİMELEK' Alıntı: kızlar ilk wcyi ben keşfettim yoksa etrafı pislik götürecekti Genişletmek için tıkla ... siftahını da sen mi yaptın kemal sunalın filminde diyor ya siftah senden bereketi b... tan diye saçlarımı bi keresinde 2 metre uzatmıştım 🙂
ASİMELEK' Alıntı: kızlar ilk wcyi ben keşfettim yoksa etrafı pislik götürecekti Genişletmek için tıkla ... siftahını da sen mi yaptın kemal sunalın filminde diyor ya siftah senden bereketi b... tan diye saçlarımı bi keresinde 2 metre uzatmıştım 🙂
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 17 Şubat 2011 #39 ASİMELEK' Alıntı: kızlar ilk wcyi ben keşfettim yoksa etrafı pislik götürecekti Genişletmek için tıkla ... Belli zaten bende diyom ki bu asi neden böle çok kalmışsın tatlım icat ederken içerde ama süperdi ne diim🙂
ASİMELEK' Alıntı: kızlar ilk wcyi ben keşfettim yoksa etrafı pislik götürecekti Genişletmek için tıkla ... Belli zaten bende diyom ki bu asi neden böle çok kalmışsın tatlım icat ederken içerde ama süperdi ne diim🙂
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 17 Şubat 2011 #40 Çok güzel hareketler bizim salonun bir köşesinde çekiliyiii 🙂🙂