LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 27 Ocak 2012 #101 angel_blue' Alıntı: bu gün bir giyinmişim herkez bana hayran kaldı Genişletmek için tıkla ... o da bişi mi yaaa benim özel giyeceklerim sayesinde toplum içinde görünmeden gezinebiliyorum
angel_blue' Alıntı: bu gün bir giyinmişim herkez bana hayran kaldı Genişletmek için tıkla ... o da bişi mi yaaa benim özel giyeceklerim sayesinde toplum içinde görünmeden gezinebiliyorum
H HaLLoWeeN* Forum Okuru 27 Ocak 2012 #102 benim insanların iç organlarına kadar gösteren özel gözlüğüm var bu arada apple in yeni sahibi benim
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 28 Ocak 2012 #103 hımmmm öğrenmiş oldum bu arada bi laptop icat ettim ki kafanı ekrandan koyduğunda karşıdakinin yanında olabiliyosun iyi attım heee
hımmmm öğrenmiş oldum bu arada bi laptop icat ettim ki kafanı ekrandan koyduğunda karşıdakinin yanında olabiliyosun iyi attım heee
elvin berfin Aktif Üye Üye 28 Ocak 2012 #104 LaViNYaM' Alıntı: hımmmm öğrenmiş oldum bu arada bi laptop icat ettim ki kafanı ekrandan koyduğunda karşıdakinin yanında olabiliyosun iyi attım heee Genişletmek için tıkla ... lavinyacim bir tane isterim bu laptoptan
LaViNYaM' Alıntı: hımmmm öğrenmiş oldum bu arada bi laptop icat ettim ki kafanı ekrandan koyduğunda karşıdakinin yanında olabiliyosun iyi attım heee Genişletmek için tıkla ... lavinyacim bir tane isterim bu laptoptan
elvin berfin Aktif Üye Üye 28 Ocak 2012 #105 bende bir ucak icat ettim 5 dakikada türkiyedesiniz. buyrun gurbetci melekler yarin sizi bedava türkiyeye götüreyim
bende bir ucak icat ettim 5 dakikada türkiyedesiniz. buyrun gurbetci melekler yarin sizi bedava türkiyeye götüreyim
LaViNYaM >>>ιкιz αηηєѕι<<< 28 Ocak 2012 #106 elvin berfin' Alıntı: lavinyacim bir tane isterim bu laptoptan Genişletmek için tıkla ... olar seni mi kıracammmmm
elvin berfin' Alıntı: lavinyacim bir tane isterim bu laptoptan Genişletmek için tıkla ... olar seni mi kıracammmmm
RefRa Daimi Üye Üye 28 Ocak 2012 #107 Sizinkilerde bişey mi ki ilk cep telefonunu ben buldum Ben olmasam nasıl konuşucaktınız sevgililerinizle bakem Bana borçlusunuz
Sizinkilerde bişey mi ki ilk cep telefonunu ben buldum Ben olmasam nasıl konuşucaktınız sevgililerinizle bakem Bana borçlusunuz
MeLOo Daimi Üye Üye 28 Ocak 2012 #108 ayyy bende biraz yaz havası alim dedim yarın miami, hawaii takılıp bi arada david beckhamla takılcam adam yıllardır peşimde bi kahve içimde gönlü olsun dedim
ayyy bende biraz yaz havası alim dedim yarın miami, hawaii takılıp bi arada david beckhamla takılcam adam yıllardır peşimde bi kahve içimde gönlü olsun dedim
EnCey Daimi Üye Üye 28 Ocak 2012 #109 MeLOo' Alıntı: ayyy bende biraz yaz havası alim dedim yarın miami, hawaii takılıp bi arada david beckhamla takılcam adam yıllardır peşimde bi kahve içimde gönlü olsun dedim Genişletmek için tıkla ... onuda uyar yane karısına çocuğuna baksın :hıh: Benim de öğlen canım sıkıldı yemeğe İtalya'ya bastım gittim
MeLOo' Alıntı: ayyy bende biraz yaz havası alim dedim yarın miami, hawaii takılıp bi arada david beckhamla takılcam adam yıllardır peşimde bi kahve içimde gönlü olsun dedim Genişletmek için tıkla ... onuda uyar yane karısına çocuğuna baksın :hıh: Benim de öğlen canım sıkıldı yemeğe İtalya'ya bastım gittim
büşra.shid Yeni Üye Üye 29 Ocak 2012 #110 şu anda uzaydan yazıyorum melekler,ufo kokoşlarla konken partisi yapıyoruz 😀 selamlarını iletiyorlar birde uzaydan merhaba köşesi istiyorlar 😀
şu anda uzaydan yazıyorum melekler,ufo kokoşlarla konken partisi yapıyoruz 😀 selamlarını iletiyorlar birde uzaydan merhaba köşesi istiyorlar 😀