HaYaL Daimi Üye Üye 5 Haziran 2009 #31 Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) Eynen cenım sene ketılıyorum.Şehsen eğri kesiciler bende mide bulentısı yepıyor.😀
Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) Eynen cenım sene ketılıyorum.Şehsen eğri kesiciler bende mide bulentısı yepıyor.😀
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 19 Haziran 2009 #32 Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) pffff yeee cenim çok sıkılıooo.. yepecek bişi yok. keşkem yepecek bişiler olseydi.
Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) pffff yeee cenim çok sıkılıooo.. yepecek bişi yok. keşkem yepecek bişiler olseydi.
zabitan Yeni Üye Üye 19 Haziran 2009 #33 Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) Eşkımı özledim ben eme gelmesine dehe ver 😀
S su.ay Yeni Üye Üye 19 Haziran 2009 #34 Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) bilgiseyerle uğreşiyorum. erkedeşler.çok rehetlıyorum velle.
Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) bilgiseyerle uğreşiyorum. erkedeşler.çok rehetlıyorum velle.
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 19 Haziran 2009 #35 Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) eeeeeeh eeeeeeeeeeeeeeh ne yepsem , cenimin skintisi gecmiyo.
Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) eeeeeeh eeeeeeeeeeeeeeh ne yepsem , cenimin skintisi gecmiyo.
HaYaL Daimi Üye Üye 19 Haziran 2009 #36 Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) ben geçireyin cenim senin ceninin sıkıntısını 😀Ne istersin süüle hemen yepem...
Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) ben geçireyin cenim senin ceninin sıkıntısını 😀Ne istersin süüle hemen yepem...
»| HeRCai |« Aktif Üye Üye 19 Haziran 2009 #37 Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) hohohoooo 😀 bunu yezmen bile gecirdi skintimi detlum.... segol cenim
Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) hohohoooo 😀 bunu yezmen bile gecirdi skintimi detlum.... segol cenim
peri_masalı Yeni Üye Üye 18 Ağustos 2009 #38 ekşem oldu kocem gelecek ben helee bilgiseyer beşinde lek lekk yepiyorum.yemek bile yepmedim dehe!!ne tembel kedinim 🙂 neyse fesulyeler pişmek üzere beni bekler mütfeğe gideyim beriii 😀 😀
ekşem oldu kocem gelecek ben helee bilgiseyer beşinde lek lekk yepiyorum.yemek bile yepmedim dehe!!ne tembel kedinim 🙂 neyse fesulyeler pişmek üzere beni bekler mütfeğe gideyim beriii 😀 😀
peri_masalı Yeni Üye Üye 18 Ağustos 2009 #39 hulyee cenım ekşem ekşem güldüm bu oyun seyesinde çok yeşe emi senn 😀 Son düzenleme: 20 Ağustos 2009