Hülya Yeni Üye Üye 30 Temmuz 2008 #1 A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) yeee oyunları Melekler şimdi A harfi yerine E harfini koyarak konusmaya başlıyoruz ben başlıyorum.. bugun luneperke gittik...
yeee oyunları Melekler şimdi A harfi yerine E harfini koyarak konusmaya başlıyoruz ben başlıyorum.. bugun luneperke gittik...
PaSikA Yeni Üye Üye 30 Temmuz 2008 #2 Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) enem böylede oyun olmezki 😀 e herfi olmeden nesıl konuşucez 😀
Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) enem böylede oyun olmezki 😀 e herfi olmeden nesıl konuşucez 😀
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 30 Temmuz 2008 #3 Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) ebowww bu nesıl bir oyun böyle.. bizde eşkımle dışerı çıkeceğız 😀 :zuha:
Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) ebowww bu nesıl bir oyun böyle.. bizde eşkımle dışerı çıkeceğız 😀 :zuha:
ecege Yeni Üye Üye 31 Temmuz 2008 #4 Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) ey nesıl konuşçez bunu böle ey çok şeker yeeeee
M Monera Forum Okuru 31 Temmuz 2008 #5 Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) ben konuşemem böle bu ne yee😀
PaSikA Yeni Üye Üye 31 Temmuz 2008 #6 Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) bende konuşemem diyordum eme ertık elıştım konuşebiliyorum
Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) bende konuşemem diyordum eme ertık elıştım konuşebiliyorum
M Monera Forum Okuru 31 Temmuz 2008 #7 Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) eet bende elıştım çok zevklii bu eme 😀
CaRiZmA Vip Melek Üye 31 Temmuz 2008 #8 Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) eyy bu ne yehu 😀 cok komik oldu velle :zuha:
ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 31 Temmuz 2008 #9 Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) erkedeşler süpermiş bu oyun yeee yeni türkçe konuşen insenler gibi😀
Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) erkedeşler süpermiş bu oyun yeee yeni türkçe konuşen insenler gibi😀
CHATLAK Yeni Üye Üye 31 Temmuz 2008 #10 Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) 😀 😀 😀 koptum yeee bu ne böylee kernıme eğrıler girdi velleeeee 😀
Cevap: A harfi olmadan konusmaca ( zevkli bi oyun ) 😀 😀 😀 koptum yeee bu ne böylee kernıme eğrıler girdi velleeeee 😀