negrita Yeni Üye Üye 21 Haziran 2010 #21 Tasınma telaşı vesaire... tam 20 gün gçmiş haydeee😀 Şafak 257 Mehtap ortalama 72🙂)
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 21 Haziran 2010 #22 Allah kavuştursun.... şafaklarımız hemen hemen aynı canım...
negrita Yeni Üye Üye 25 Haziran 2010 #24 Şafak 253 Ardarda şehit haberleri geliyor.Rabbim aşkımı ve tüm askerleri korusun:küstüm:
negrita Yeni Üye Üye 26 Haziran 2010 #25 Şafak 252 Çook mutluyum çoook Aşkım burdan nasıl hallettiyse evime cam vazo içinde mükemmel kırmızı güller geldi..Seni çok seviyorum bitanemmmm
Şafak 252 Çook mutluyum çoook Aşkım burdan nasıl hallettiyse evime cam vazo içinde mükemmel kırmızı güller geldi..Seni çok seviyorum bitanemmmm
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 5 Eylül 2010 #27 Allah kavuştursun canım.... Herşey gönlünce olsun..... Geri gelmeyen telafisi olmayan tek şey zaaman.. Bize her nekadar zaman geçmiyor gibi gelsedee zaman suu gibi akıp gitmekte....
Allah kavuştursun canım.... Herşey gönlünce olsun..... Geri gelmeyen telafisi olmayan tek şey zaaman.. Bize her nekadar zaman geçmiyor gibi gelsedee zaman suu gibi akıp gitmekte....
negrita Yeni Üye Üye 9 Aralık 2010 #29 AuSSie-AnGeL' Alıntı: Nerdesinn ey asker yolu bekleyen güzel _?????? Genişletmek için tıkla ... Burdayım tatlımmm ooo ne kadar zaman olmuş ben gelmeyeli Biz Plakalara Geçtik Bileeee Bugün YALOVADAYIZ Bingöl alıcam askerimi senin kollarından kendi kollarımaa
AuSSie-AnGeL' Alıntı: Nerdesinn ey asker yolu bekleyen güzel _?????? Genişletmek için tıkla ... Burdayım tatlımmm ooo ne kadar zaman olmuş ben gelmeyeli Biz Plakalara Geçtik Bileeee Bugün YALOVADAYIZ Bingöl alıcam askerimi senin kollarından kendi kollarımaa