özledim_seni Yeni Üye Üye 8 Temmuz 2010 #401 ve vee veee son 19 gün Çorum ' a selamlar Hakkari sevdiğimi sana BIRAKMAM !
AyYuzlu Daimi Üye Üye 10 Temmuz 2010 #402 ve vee veee son 17 gün ÇANAKKALE YE SELAMLARR HAKKARİ ÖZLEDİM_SENİ SANA SEVDİGİNİ BIRAKMAZZZZZZ
özledim_seni Yeni Üye Üye 11 Temmuz 2010 #403 ayyüzlü' Alıntı: ve vee veee son 17 gün ÇANAKKALE YE SELAMLARR HAKKARİ ÖZLEDİM_SENİ SANA SEVDİGİNİ BIRAKMAZZZZZZ Genişletmek için tıkla ... aynen canım bırakmam sevdiğimi Hakkari 'ye 🙂
ayyüzlü' Alıntı: ve vee veee son 17 gün ÇANAKKALE YE SELAMLARR HAKKARİ ÖZLEDİM_SENİ SANA SEVDİGİNİ BIRAKMAZZZZZZ Genişletmek için tıkla ... aynen canım bırakmam sevdiğimi Hakkari 'ye 🙂
özledim_seni Yeni Üye Üye 11 Temmuz 2010 #404 ve vee veee son 17 gün Çanakkale ' ye selamlar Hakkari sevdiğimi sana BIRAKMAM !
özledim_seni Yeni Üye Üye 16 Temmuz 2010 #405 ve vee veee son 13 gün Bitlis 'e selamlar Hakkari sevdiğimi sana BIRAKMAM !
meleğin:) Yeni Üye Üye 27 Temmuz 2010 #406 Canım bnm geldimi askerin.İnş gelmiştir.Rabbim bu günleri görmeyi bizlere de nsasip etsin inş
*şiker* Yeni Üye Üye 16 Eylül 2010 #407 canım benim askerin geldimi...hiç yazmamışsım tatlım..rabbim bizede nasip etsin yaaa...
AyYuzlu Daimi Üye Üye 25 Eylül 2010 #408 gercekten bende merak ettim sag salim gormustur inş nişanlısını
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 25 Eylül 2010 #409 Meleğim askerin geldi buralarını unuttttunn galiba.. inşallah sağğsalim gelmiştir.. darıı sı bizim basımıza.
Meleğim askerin geldi buralarını unuttttunn galiba.. inşallah sağğsalim gelmiştir.. darıı sı bizim basımıza.
özledim_seni Yeni Üye Üye 18 Ekim 2010 #410 slm kızlarr uzun zamandır giremiyorum yeni fırsatım oldu askerim geldi çok şükür 2,5 ay oldu 🙂 ben kavuştum sevdiğime Rabbim bekleyenlerde kavuştursunn... Rabbim bütün askerlerimizi korusunnn
slm kızlarr uzun zamandır giremiyorum yeni fırsatım oldu askerim geldi çok şükür 2,5 ay oldu 🙂 ben kavuştum sevdiğime Rabbim bekleyenlerde kavuştursunn... Rabbim bütün askerlerimizi korusunnn