özledim_seni Yeni Üye Üye 28 Haziran 2010 #391 ve vee veee son 29gün Gümüşhane'ye selamlar HAKKARİ sevdiğimi sana BIRAKMAM !
cadi_91 Yeni Üye Üye 28 Haziran 2010 #392 süper ya bitmiş nerdeyse bende abimin günlerini sayacam inş bitecek 6 temmuz da gidiyor
özledim_seni Yeni Üye Üye 30 Haziran 2010 #393 cadi_91' Alıntı: süper ya bitmiş nerdeyse bende abimin günlerini sayacam inş bitecek 6 temmuz da gidiyor Genişletmek için tıkla ... çok şükür az kaldı canım abinede şimdiden hayırlı tezkereler
cadi_91' Alıntı: süper ya bitmiş nerdeyse bende abimin günlerini sayacam inş bitecek 6 temmuz da gidiyor Genişletmek için tıkla ... çok şükür az kaldı canım abinede şimdiden hayırlı tezkereler
özledim_seni Yeni Üye Üye 30 Haziran 2010 #394 ve vee veee son 27 gün Gaziantep'e selamlar Hakkari sevdiğimi sana BIRAKMAM !
özledim_seni Yeni Üye Üye 3 Temmuz 2010 #395 ve vee veee son 24 gün Erzincan ' a selamlar Hakkari sevdiğimi sana BIRAKMAM !
özledim_seni Yeni Üye Üye 4 Temmuz 2010 #396 ve vee veee son 23 gün Elazığ ' a selamlar Hakkari sevdiğimi sana BIRAKMAM !
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 4 Temmuz 2010 #397 Maşallah maşallah Allahım nazarlardan saklasın canım..... Hayırlı teskereler.. ay benimde inşallah gun gelecek böyleee sayılı aazz günüm kalacaakk .. inşallah amin amin.... Allahım sevdigini sana bağışlasınn .... Her daim mutlu olun canım.... Rabbim bidaahaa sizi ayırmasınn....
Maşallah maşallah Allahım nazarlardan saklasın canım..... Hayırlı teskereler.. ay benimde inşallah gun gelecek böyleee sayılı aazz günüm kalacaakk .. inşallah amin amin.... Allahım sevdigini sana bağışlasınn .... Her daim mutlu olun canım.... Rabbim bidaahaa sizi ayırmasınn....
özledim_seni Yeni Üye Üye 6 Temmuz 2010 #398 AuSSie-AnGeL' Alıntı: Maşallah maşallah Allahım nazarlardan saklasın canım..... Hayırlı teskereler.. ay benimde inşallah gun gelecek böyleee sayılı aazz günüm kalacaakk .. inşallah amin amin.... Allahım sevdigini sana bağışlasınn .... Her daim mutlu olun canım.... Rabbim bidaahaa sizi ayırmasınn.... Genişletmek için tıkla ... güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım... darısı senin başına Rabbim askerlerimizi korusun sevdiğinide sana bağışalsın
AuSSie-AnGeL' Alıntı: Maşallah maşallah Allahım nazarlardan saklasın canım..... Hayırlı teskereler.. ay benimde inşallah gun gelecek böyleee sayılı aazz günüm kalacaakk .. inşallah amin amin.... Allahım sevdigini sana bağışlasınn .... Her daim mutlu olun canım.... Rabbim bidaahaa sizi ayırmasınn.... Genişletmek için tıkla ... güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım... darısı senin başına Rabbim askerlerimizi korusun sevdiğinide sana bağışalsın
özledim_seni Yeni Üye Üye 6 Temmuz 2010 #399 ve vee veee son 21 gün Diyarbakır ' a selamlar Hakkari sevdiğimi sana BIRAKMAM !
özledim_seni Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2010 #400 ve vee veee son 20 gün Denizli ' ye selamlar Hakkari sevdiğimi sana BIRAKMAM !