AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 23 Haziran 2010 #381 Canım ne mutlu sana şunun şurasında ne kalmış... Allahım tez zamanda kavuştura.... Darısıda başıma .....
Canım ne mutlu sana şunun şurasında ne kalmış... Allahım tez zamanda kavuştura.... Darısıda başıma .....
özledim_seni Yeni Üye Üye 24 Haziran 2010 #382 amin hayatım Rabbime çok şükür az kaldıı hayırlısıyla bide gelseydi darısı başına tatlımm
özledim_seni Yeni Üye Üye 24 Haziran 2010 #383 ve vee veee son 33 gün İçel'e selamlar HAKKARİ sevdiğimi sana BIRAKMAM !
negrita Yeni Üye Üye 24 Haziran 2010 #385 Canım benim ne kadar az kalmış maaşallah.Allah kavuştursun tatlım benim.. Cadı_91 : Canım normal askerlik 460 gün eğer kısa dönem olursa sanırım 160 gün o da..
Canım benim ne kadar az kalmış maaşallah.Allah kavuştursun tatlım benim.. Cadı_91 : Canım normal askerlik 460 gün eğer kısa dönem olursa sanırım 160 gün o da..
cadi_91 Yeni Üye Üye 24 Haziran 2010 #387 negrita' Alıntı: Canım benim ne kadar az kalmış maaşallah.Allah kavuştursun tatlım benim.. Cadı_91 : Canım normal askerlik 460 gün eğer kısa dönem olursa sanırım 160 gün o da.. Genişletmek için tıkla ... bilgi verdiğin için teşekkürleeeeeeeeeeeeeer canım
negrita' Alıntı: Canım benim ne kadar az kalmış maaşallah.Allah kavuştursun tatlım benim.. Cadı_91 : Canım normal askerlik 460 gün eğer kısa dönem olursa sanırım 160 gün o da.. Genişletmek için tıkla ... bilgi verdiğin için teşekkürleeeeeeeeeeeeeer canım
özledim_seni Yeni Üye Üye 26 Haziran 2010 #388 amin kızlar darısı başınıza cadı_91 oflama sakın vatan borcu hiçbirşeye benzemez başlamak bitirmenin yarısıdır unutma🙂
amin kızlar darısı başınıza cadı_91 oflama sakın vatan borcu hiçbirşeye benzemez başlamak bitirmenin yarısıdır unutma🙂
özledim_seni Yeni Üye Üye 26 Haziran 2010 #389 ve vee veee son 31 gün Hatay'a selamlar HAKKARİ sevdiğimi sana BIRAKMAM !
özledim_seni Yeni Üye Üye 27 Haziran 2010 #390 ve vee veee son 30gün HAKKARİ'ye selamlar HAKKARİ sevdiğimi sana BIRAKMAM !