özledim_seni Yeni Üye Üye 6 Haziran 2010 #363 RaMaLi' Alıntı: Çok az kalmış Allah kavuştursun... Genişletmek için tıkla ... amin canım saoll
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 10 Haziran 2010 #368 [ı]heycan doruklarda olsa gerek hergeçen gün azalıyor... Ay rabbim banada bugunleri yaşatırmısın ??? [/ı]
[ı]heycan doruklarda olsa gerek hergeçen gün azalıyor... Ay rabbim banada bugunleri yaşatırmısın ??? [/ı]
özledim_seni Yeni Üye Üye 11 Haziran 2010 #369 AuSSie-AnGeL' Alıntı: [ı]heycan doruklarda olsa gerek hergeçen gün azalıyor... Ay rabbim banada bugunleri yaşatırmısın ??? [/ı] Genişletmek için tıkla ... kesinlikle canım dört gözle sevdiğimin geleceği günü bekliyorum heyecandan uyku bile uyuyamıyorum darısı başınaa😀
AuSSie-AnGeL' Alıntı: [ı]heycan doruklarda olsa gerek hergeçen gün azalıyor... Ay rabbim banada bugunleri yaşatırmısın ??? [/ı] Genişletmek için tıkla ... kesinlikle canım dört gözle sevdiğimin geleceği günü bekliyorum heyecandan uyku bile uyuyamıyorum darısı başınaa😀
özledim_seni Yeni Üye Üye 11 Haziran 2010 #370 :fırtına: şafak & 46 Kahramanmaraş'a SeLamLaR :fırtına: