AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 29 Mayıs 2010 #353 Maşşalllahh Allahım nazarlardan saklasın çok az kaldı.... Darısı basşıma..
özledim_seni Yeni Üye Üye 30 Mayıs 2010 #354 AuSSie-AnGeL' Alıntı: Maşşalllahh Allahım nazarlardan saklasın çok az kaldı.... Darısı basşıma.. Genişletmek için tıkla ... amin hayatım Rabbimin izniyle sevdiğim sağsağlim gelecek yakında seninde plakalarını sayacağızz yeterki sen sabret
AuSSie-AnGeL' Alıntı: Maşşalllahh Allahım nazarlardan saklasın çok az kaldı.... Darısı basşıma.. Genişletmek için tıkla ... amin hayatım Rabbimin izniyle sevdiğim sağsağlim gelecek yakında seninde plakalarını sayacağızz yeterki sen sabret
*şiker* Yeni Üye Üye 3 Haziran 2010 #359 ne güzel ya çok az kalmış tatlım..vay be günler ne çabuk geçmiş 😀
özledim_seni Yeni Üye Üye 4 Haziran 2010 #360 *şiker*' Alıntı: ne güzel ya çok az kalmış tatlım..vay be günler ne çabuk geçmiş 😀 Genişletmek için tıkla ... valla günler geçti ama delip geçti o günleri sen bide bize sorr nese ama bunada şükür 🙂
*şiker*' Alıntı: ne güzel ya çok az kalmış tatlım..vay be günler ne çabuk geçmiş 😀 Genişletmek için tıkla ... valla günler geçti ama delip geçti o günleri sen bide bize sorr nese ama bunada şükür 🙂