AyYuzlu Daimi Üye Üye 9 Mayıs 2010 #311 31 i bekliyorummmmm hataya selamlarını yollamayı unutma haaaaaaaaa
AyYuzlu Daimi Üye Üye 10 Mayıs 2010 #314 özledim_seni' Alıntı: Hatay 'a selamlarrrr 🙂 Genişletmek için tıkla ... hatayında sana selamı var canımmm
özledim_seni' Alıntı: Hatay 'a selamlarrrr 🙂 Genişletmek için tıkla ... hatayında sana selamı var canımmm
melek derya Hamiş Melek 10 Mayıs 2010 #315 canım hadı bakalım ınsallah benmde kardesım hakkarı yuksekovada komando Allah ım hayırlısıyla gelmek nasıp eder merak etme tatlımm
canım hadı bakalım ınsallah benmde kardesım hakkarı yuksekovada komando Allah ım hayırlısıyla gelmek nasıp eder merak etme tatlımm
özledim_seni Yeni Üye Üye 11 Mayıs 2010 #316 melek derya' Alıntı: canım hadı bakalım ınsallah benmde kardesım hakkarı yuksekovada komando Allah ım hayırlısıyla gelmek nasıp eder merak etme tatlımm Genişletmek için tıkla ... amin cnm Rabbim bütün askerlerimizi korusun onları bize bağışlasın
melek derya' Alıntı: canım hadı bakalım ınsallah benmde kardesım hakkarı yuksekovada komando Allah ım hayırlısıyla gelmek nasıp eder merak etme tatlımm Genişletmek için tıkla ... amin cnm Rabbim bütün askerlerimizi korusun onları bize bağışlasın
özledim_seni Yeni Üye Üye 11 Mayıs 2010 #317 ayyüzlü' Alıntı: hatayında sana selamı var canımmm Genişletmek için tıkla ... a.s canmmm