özledim_seni Yeni Üye Üye 16 Nisan 2010 #276 Kızlar nişanlım hiç izin kullanmadığı için Allahın izniyle 37 gün erken gelecek onun için bugün itibariyle ŞAFAK & 100 Rabbim nişanlımı bana bağışla hayırlısıyla sağsağlim geldiği günleri görmeyi nasip et bana (AMİNNNN) ŞAFAK & 100
Kızlar nişanlım hiç izin kullanmadığı için Allahın izniyle 37 gün erken gelecek onun için bugün itibariyle ŞAFAK & 100 Rabbim nişanlımı bana bağışla hayırlısıyla sağsağlim geldiği günleri görmeyi nasip et bana (AMİNNNN) ŞAFAK & 100
AyYuzlu Daimi Üye Üye 16 Nisan 2010 #277 özledim_seni' Alıntı: kızlar nişanlım hiç izin kullanmadığı için allahın izniyle [sıze=5]37[/sıze] gün erken gelecek onun için bugün itibariyle [sıze=4]şafak & 100[/sıze] rabbim nişanlımı bana bağışla hayırlısıyla sağsağlim geldiği günleri görmeyi nasip et bana (aminnnn) [sıze=7]şafak & 100[/sıze] Genişletmek için tıkla ... amin canım aminn allah sizi ve bütün sevenleri birbirlerine bagişlasınnn
özledim_seni' Alıntı: kızlar nişanlım hiç izin kullanmadığı için allahın izniyle [sıze=5]37[/sıze] gün erken gelecek onun için bugün itibariyle [sıze=4]şafak & 100[/sıze] rabbim nişanlımı bana bağışla hayırlısıyla sağsağlim geldiği günleri görmeyi nasip et bana (aminnnn) [sıze=7]şafak & 100[/sıze] Genişletmek için tıkla ... amin canım aminn allah sizi ve bütün sevenleri birbirlerine bagişlasınnn
özledim_seni Yeni Üye Üye 16 Nisan 2010 #278 ayyüzlü' Alıntı: amin canım aminn allah sizi ve bütün sevenleri birbirlerine bagişlasınnn Genişletmek için tıkla ... aminnnnnnnn 🙂
ayyüzlü' Alıntı: amin canım aminn allah sizi ve bütün sevenleri birbirlerine bagişlasınnn Genişletmek için tıkla ... aminnnnnnnn 🙂
özledim_seni Yeni Üye Üye 16 Nisan 2010 #280 *şiker*' Alıntı: ayy ne güzell hiiç bişey kalmamış kıızz 🙂 gözün aydın canım Genişletmek için tıkla ... çok saol tatlım Rabbimin izniyle bitsin artık nişanlımda bende çok yorulduk Rabbim kimseyi sevdiğinden ayırmasın bu kadar dayandık bundan sonrada dayanacağız Rabbim nişanlımı bana bağışlasın (aminnn)
*şiker*' Alıntı: ayy ne güzell hiiç bişey kalmamış kıızz 🙂 gözün aydın canım Genişletmek için tıkla ... çok saol tatlım Rabbimin izniyle bitsin artık nişanlımda bende çok yorulduk Rabbim kimseyi sevdiğinden ayırmasın bu kadar dayandık bundan sonrada dayanacağız Rabbim nişanlımı bana bağışlasın (aminnn)