özledim_seni Yeni Üye Üye 22 Şubat 2010 #223 AuSSie-AnGeL' Alıntı: Allah kavuştursun bacım ...... Genişletmek için tıkla ... saol bacım Allahta seni eşine tez zamanda kavuşturmayı nasip etsin şafak kaç ?
AuSSie-AnGeL' Alıntı: Allah kavuştursun bacım ...... Genişletmek için tıkla ... saol bacım Allahta seni eşine tez zamanda kavuşturmayı nasip etsin şafak kaç ?
verdadurmus Yeni Üye Üye 25 Şubat 2010 #225 birgün gelecek birgün kalacak işte o gün bizim günümüz olacak... allah kavuştursun bacım....
özledim_seni Yeni Üye Üye 25 Şubat 2010 #227 verdadurmus' Alıntı: birgün gelecek birgün kalacak işte o gün bizim günümüz olacak... allah kavuştursun bacım.... Genişletmek için tıkla ... çatlak' Alıntı: allah inşallah sağlıklı kavuşturur Genişletmek için tıkla ... amin sağolun bacılarım 🙂
verdadurmus' Alıntı: birgün gelecek birgün kalacak işte o gün bizim günümüz olacak... allah kavuştursun bacım.... Genişletmek için tıkla ... çatlak' Alıntı: allah inşallah sağlıklı kavuşturur Genişletmek için tıkla ... amin sağolun bacılarım 🙂
AuSSie-AnGeL Daimi Üye Üye 26 Şubat 2010 #230 özledim_seni' Alıntı: saol bacım Allahta seni eşine tez zamanda kavuşturmayı nasip etsin şafak kaç ? Genişletmek için tıkla ... Benim şafak daha ck canım.... 375... 🙁
özledim_seni' Alıntı: saol bacım Allahta seni eşine tez zamanda kavuşturmayı nasip etsin şafak kaç ? Genişletmek için tıkla ... Benim şafak daha ck canım.... 375... 🙁