*şiker* Yeni Üye Üye 17 Kasım 2009 #92 canım senin adına çok seviniyorum..günlerin maşallah azalmış canm tez zamanda kavuştursun askerini sana..
canım senin adına çok seviniyorum..günlerin maşallah azalmış canm tez zamanda kavuştursun askerini sana..
özledim_seni Yeni Üye Üye 19 Kasım 2009 #93 *şiker*' Alıntı: canım senin adına çok seviniyorum..günlerin maşallah azalmış canm tez zamanda kavuştursun askerini sana.. Genişletmek için tıkla ... evet cnm çok şükür günleri bitiyoruz... geçsin artık şu günler çok özledim nişanlımı 🙁 ama bu günlerde geçecek nasıl olsa amin canım Rabbim bütün askerlerimizi sevdiklerine bağışlasın Rabbimin izniyle hepsi sağsağlim gelsin 🙂
*şiker*' Alıntı: canım senin adına çok seviniyorum..günlerin maşallah azalmış canm tez zamanda kavuştursun askerini sana.. Genişletmek için tıkla ... evet cnm çok şükür günleri bitiyoruz... geçsin artık şu günler çok özledim nişanlımı 🙁 ama bu günlerde geçecek nasıl olsa amin canım Rabbim bütün askerlerimizi sevdiklerine bağışlasın Rabbimin izniyle hepsi sağsağlim gelsin 🙂