göknur Yeni Üye Üye 10 Temmuz 2008 #31 Cevap: 80 li yıllar ve diziler ......hey gidi.... ayyyy benim karl komiserimmi simdi o canim cok tesekkür ederim ,öpüyorum canim seni
Cevap: 80 li yıllar ve diziler ......hey gidi.... ayyyy benim karl komiserimmi simdi o canim cok tesekkür ederim ,öpüyorum canim seni
siyah_inci Yeni Üye Üye 5 Eylül 2008 #32 Cevap: 80 li yıllar ve diziler ......hey gidi.... yalan rüzgarı
semazen Yeni Üye Üye 6 Eylül 2008 #33 Cevap: 80 li yıllar ve diziler ......hey gidi.... Hiç birini hatırlamıyorum.Yaşımdan dolayımı dersiniz 😀 demeyi çok isterdimm 🙂 tüm çizgi filmler tüm diziler hepsini dün gibi hatırlıyorum. eyy gidi günlerr eyy yaşlanmışım haberim yokk Teşekkürler canımm
Cevap: 80 li yıllar ve diziler ......hey gidi.... Hiç birini hatırlamıyorum.Yaşımdan dolayımı dersiniz 😀 demeyi çok isterdimm 🙂 tüm çizgi filmler tüm diziler hepsini dün gibi hatırlıyorum. eyy gidi günlerr eyy yaşlanmışım haberim yokk Teşekkürler canımm
zaga Üye Üye 6 Eylül 2008 #34 Cevap: 80 li yıllar ve diziler ......hey gidi.... ayyy ben hepsini hatırlıyorum bu kötü bişey sanki
busra Yeni Üye Üye 12 Eylül 2009 #35 arkadaşlar başka yabancı diziler vardı o yıllarda hatırlayan varsa yazabilirmi maria adlı yaban gülü diye hatırlıyom ama bir türlü bulamdım bilenler varsa yazabilit yabancı diziler adlarını
arkadaşlar başka yabancı diziler vardı o yıllarda hatırlayan varsa yazabilirmi maria adlı yaban gülü diye hatırlıyom ama bir türlü bulamdım bilenler varsa yazabilit yabancı diziler adlarını