ρємвє_мєℓєк Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2008 #21 Cevap: 80 li yıllar ve diziler ......hey gidi.... hepsini il defa görüorum nerdeyse😀
sementha Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2008 #22 Cevap: 80 li yıllar ve diziler ......hey gidi.... yaşınla alakalıdır cnm.......
Vijdan Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2008 #23 Cevap: 80 li yıllar ve diziler ......hey gidi.... Hey gidi günler heyyyyyy.. Teşekkürler sementha..
PaSikA Yeni Üye Üye 7 Temmuz 2008 #24 Cevap: 80 li yıllar ve diziler ......hey gidi.... dizilerin çoğunu hatırlıyorum allahım bende yaşlanmışım 😀 ellerine sağlık sementha
Cevap: 80 li yıllar ve diziler ......hey gidi.... dizilerin çoğunu hatırlıyorum allahım bende yaşlanmışım 😀 ellerine sağlık sementha
KızılÖtesi Aktif Üye Üye 7 Temmuz 2008 #25 Cevap: 80 li yıllar ve diziler ......hey gidi.... süper yaaa sanki geçmişe dönüş yaptımmm ayy ne güzeldi yaaa 😀 amanınn bende yaşlanmışım bea :zuha: cosby ailesi şirinler,tatlıcadı,varyemez amca vs. bayılırdımm yaa
Cevap: 80 li yıllar ve diziler ......hey gidi.... süper yaaa sanki geçmişe dönüş yaptımmm ayy ne güzeldi yaaa 😀 amanınn bende yaşlanmışım bea :zuha: cosby ailesi şirinler,tatlıcadı,varyemez amca vs. bayılırdımm yaa
CaRiZmA Vip Melek Üye 7 Temmuz 2008 #26 Cevap: 80 li yıllar ve diziler ......hey gidi.... Ben pek hatirlamiyorum daha gencim ynai :zuha: Paylasim icin tsk.
Cevap: 80 li yıllar ve diziler ......hey gidi.... Ben pek hatirlamiyorum daha gencim ynai :zuha: Paylasim icin tsk.
İzmirella Yeni Üye Üye 9 Temmuz 2008 #27 Cevap: 80 li yıllar ve diziler ......hey gidi.... teşekkürlerrrr canımm ..
esena Aktif Üye Üye 10 Temmuz 2008 #28 Cevap: 80 li yıllar ve diziler ......hey gidi.... paylaşım için saol canım
göknur Yeni Üye Üye 10 Temmuz 2008 #29 Cevap: 80 li yıllar ve diziler ......hey gidi.... bide hayat agaci diye bir dizi vardi .ordaki komisere hayrandim.yavas yavas kartlasiyoz mu ne
Cevap: 80 li yıllar ve diziler ......hey gidi.... bide hayat agaci diye bir dizi vardi .ordaki komisere hayrandim.yavas yavas kartlasiyoz mu ne
sementha Yeni Üye Üye 10 Temmuz 2008 #30 Cevap: 80 li yıllar ve diziler ......hey gidi.... evt cnm o diziyede bayılırdım.....yaşlandıkmı diosun🙂🙂 bak sana ne buldum....
Cevap: 80 li yıllar ve diziler ......hey gidi.... evt cnm o diziyede bayılırdım.....yaşlandıkmı diosun🙂🙂 bak sana ne buldum....