Konuya cevap cer

jennifer lopez makyajı jennifer lopez makyajı video

Yıllara meydan okuyan Jennifer Lopez, yaptığı doğumun ardından da güzelliğinden  bir şey kaybetmiş değil. Lopez'in sırrı ise makyajında. İşte 6 adımda Jennifer  Lopez makyajı.... 

1. Adım: Krem şeklindeki fondötenden yüzünüze  bir parça sürüp, parmak uçlarınızla yüzünüze yedirin. Cildinizde herhangi bir  problem yoksa, fondöteni mümkün olduğunca az kullanın. Eğer gerekiyorsa göz  altlarınıza kapatıcı sürün ve dağıtın. Fondötenin üstüne kesinlikle pudra  sürmeyin. 

2. Adım: Göz makyajına başlamadan önce, göz  kapağınızın çevresine yüzünüze sürdüğünüz fondötenden bir ton açık başka  fondöten sürün. Bu sayede gözünüze süreceğiniz far için iyi bir zemin hazırlamış  olursunuz. Göz altına ince bir fırça yardımıyla hafifçe pudra sürün. Göz  makyajınız bittikten sonra fazlalıkları almak için fırçayla tekrar üzerinden  geçin... 

3. Adım: Kaşın altından kirpiğe kadar uzanan  kemiğe; açık renk ve ışıltılı bir sıvı göz farı uygulayın. Bunu parmaklarınızla  iyice yayın. Yüzünüze sürdüğünüz pudradan bu bölgeye de uygulayın. Böylece, göz  makyajınız daha kalıcı olacaktır. Küçük ve ince bir fırça ile göz kapaklarınıza  açık bej tonlarında bir far sürün. 

4. Adım:  Kirpiklerinizi kıvırın ve yalnızca üst kirpiklerinize rimel sürün. Kirpikleri  biraz daha belirginleştirmek için, kalem ucu kadar ince bir fırça yardımıyla  siyah göz farını üst göz kapağınızın yalnızca uç kısmına sürün.  

5. Adım: Elmacık kemiklerinize gül rengi  tonlarında allık sürün. Ancak allığınızın son derece ince olmasına özen  gösterin. Pembe tonlarından kahve tonlarına kadar renk seçeneğiniz var.  

6. Adım: Dudaklarınızın etrafına doğal renkte bir dudak  kalemi sürün. Dudaklarınızın renginden yalnızca bir ton koyu olması gerekiyor.  Aksi halde çok abartılı durabilir. Dudaklarınızın içini ise parlatıcı ya da  parlatıcı kadar açık renkte parlak bir rujla boyayın

Geri