Parthenope Yeni Üye Üye 4 Haziran 2008 #11 Cevap: 4 soruda dikkat testi!!!BAKALIM ne KADAR dikkatlisiniz!!! o sonuncuyu geçersen kaçıncı olursun hariç hepsini bildim x)
Cevap: 4 soruda dikkat testi!!!BAKALIM ne KADAR dikkatlisiniz!!! o sonuncuyu geçersen kaçıncı olursun hariç hepsini bildim x)
prudentgirl Yeni Üye Üye 25 Ağustos 2008 #12 Cevap: 4 soruda dikkat testi!!!BAKALIM ne KADAR dikkatlisiniz!!! hepisini bildim
nisan yagmuru Yeni Üye Üye 25 Ağustos 2008 #13 Cevap: 4 soruda dikkat testi!!!BAKALIM ne KADAR dikkatlisiniz!!! iii 2 tane bildim ayip cok ayip🙂
__nazlim__ Yeni Üye Üye 25 Ağustos 2008 #14 Cevap: 4 soruda dikkat testi!!!BAKALIM ne KADAR dikkatlisiniz!!! 1 tane bilemedm..ayıp bana ayıp😀
Hülya Yeni Üye Üye 26 Ağustos 2008 #15 Cevap: 4 soruda dikkat testi!!!BAKALIM ne KADAR dikkatlisiniz!!! bu ne ya hepsine yanlış cvp verdim tühh 😀
Cevap: 4 soruda dikkat testi!!!BAKALIM ne KADAR dikkatlisiniz!!! bu ne ya hepsine yanlış cvp verdim tühh 😀
R Rangiku Yeni Üye Üye 28 Nisan 2009 #16 Cevap: 4 soruda dikkat testi!!!BAKALIM ne KADAR dikkatlisiniz!!! Ya arkadaşlar 4. soru çok garip hesap makinesiyle yaptım 4900'e +20 ekliyorum 4100 çıkıyor...çok garip:s
Cevap: 4 soruda dikkat testi!!!BAKALIM ne KADAR dikkatlisiniz!!! Ya arkadaşlar 4. soru çok garip hesap makinesiyle yaptım 4900'e +20 ekliyorum 4100 çıkıyor...çok garip:s
MEÇHUL Daimi Üye Üye 28 Nisan 2009 #17 Cevap: 4 soruda dikkat testi!!!BAKALIM ne KADAR dikkatlisiniz!!! Soru 2: Sonuncuyu sollarsan hangi sıralamaya çıkarsın ? bu soru hariç hepisini bildim..idare eden zekilerdenim😀
Cevap: 4 soruda dikkat testi!!!BAKALIM ne KADAR dikkatlisiniz!!! Soru 2: Sonuncuyu sollarsan hangi sıralamaya çıkarsın ? bu soru hariç hepisini bildim..idare eden zekilerdenim😀
esnacr Üye Üye 20 Mayıs 2009 #18 Cevap: 4 soruda dikkat testi!!!BAKALIM ne KADAR dikkatlisiniz!!! Hepsini Bildim.. Eline sağlık meleğim
Cevap: 4 soruda dikkat testi!!!BAKALIM ne KADAR dikkatlisiniz!!! Hepsini Bildim.. Eline sağlık meleğim
FiRaRi_MeLeK Daimi Üye Üye 14 Ekim 2009 #19 ellerıne sağlık ya ilk başlarda sinirlendım ama sonra kendıme gülmeye başladım çok iyiydi ya.:laugh: