4 kez adet oldum sizce hamilemiyim?

beydanur

Yeni Üye
Üye

merhaba şüpheli ilişkiden 4 ay geçti tam birliktelik de olmadı zaten sürtünme oldu sadece zevk suyundan şüphelenmiştim bugün 4. kez adetimi oldum ve pcos oldugu için dupaston kullanıyodum ilk 3 ay dupaston kullanarak adet oldum bu ay hiç bişey kullanmadım ama beklenen günde adetimi oldum yine ama tedirginliğim geçmiyor dupaston kullanarak adet oldugum için bu ihtimal daha da imkansız dimi… karnım şiş gibime geliyor endişeleniyorum
@SadmiN

Hayatım endişelenecek bir şey yok sitemizde buna benzer bir çok konu var beklenen adetlerini olduğun halde nasıl halen hamilemiyim diye soruyorsun anlaşılır gibi değil. Hamilelik yok olsa şimdiye bir milyon kere ortyaa çıkardı. Senin yaptığın şeyin adı evham hayatım. Hamilelik yok.

Hayatım endişelenecek bir şey yok sitemizde buna benzer bir çok konu var beklenen adetlerini olduğun halde nasıl halen hamilemiyim diye soruyorsun anlaşılır gibi değil. Hamilelik yok olsa şimdiye bir milyon kere ortyaa çıkardı. Senin yaptığın şeyin adı evham hayatım. Hamilelik yok.
abla bir kez test yaptım onda tek çizgiydi ama sonra sordum fazla damlatmışsın bozulmuş denildi yani ben sitenizdeki bütün yorumları okudum özellikle bir kaç yıl önceki hülya-selin ikilisini okurken epey de şaşırdım güldüm ama sonra aynı endişeleri aylar da geçse kendimin yaşadığını gördüm , duphaston kullanıp adet gördüğüm için bu durum daha da imkansız dimi..

Geri