Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Normal
erkeklere uyarılar!!slm erkek arkadaslar. Burada telefonu 00359 ile baslayan bulgaristan telefonlarını asla aramayın. cünkü onlar sizin ciddi duygularınızla oynayıp size istanbula gelecegini, bekar yada evli oldugunu ama annesinin babasının hasta oldugunu, eşini sevmediğini deyip sizden para isteyip sizin saf duygularınızla oynamaktadır. Ben size söleyim uyarayım. Bunlar bulgaristan çingeneleridir. Zamanında çöpten ekmek toplayanlar şimdi dolandırıcıların hasıdır. Ve bu bulgar kızları mafya ile ortak calısmaktadır. Hiç bir sekilde müslümanlıkla, evlilikle alakası olmayan sadece para tuzagıdır. Ve asla hiç biri istanbula gelmemektedir. Ben size uyarmak istedim. Arasanız bile sizin konturunuz gidecektir. Ama siz farkında olmayackasınız. Özellikle su telefonun sahibi tam bir bulgar mafyasıdır ismi AYLİN HASANOVA. Adresi seıdınenıe sokak. No:2 SHUMEN / BULGARİSTAN TELİ:+00359893718352---00359893717823 Dır umarım anlatmıs ve uarımı yaptımıs anıyorum. tskler.
erkeklere uyarılar!!
slm erkek arkadaslar. Burada telefonu 00359 ile baslayan bulgaristan telefonlarını asla aramayın. cünkü onlar sizin ciddi duygularınızla oynayıp size istanbula gelecegini, bekar yada evli oldugunu ama annesinin babasının hasta oldugunu, eşini sevmediğini deyip sizden para isteyip sizin saf duygularınızla oynamaktadır. Ben size söleyim uyarayım. Bunlar bulgaristan çingeneleridir. Zamanında çöpten ekmek toplayanlar şimdi dolandırıcıların hasıdır. Ve bu bulgar kızları mafya ile ortak calısmaktadır. Hiç bir sekilde müslümanlıkla, evlilikle alakası olmayan sadece para tuzagıdır. Ve asla hiç biri istanbula gelmemektedir. Ben size uyarmak istedim. Arasanız bile sizin konturunuz gidecektir. Ama siz farkında olmayackasınız. Özellikle su telefonun sahibi tam bir bulgar mafyasıdır ismi AYLİN HASANOVA. Adresi seıdınenıe sokak. No:2 SHUMEN / BULGARİSTAN TELİ:+00359893718352---00359893717823 Dır umarım anlatmıs ve uarımı yaptımıs anıyorum. tskler.