Ayse.Feyza Aktif Üye Üye 25 Ocak 2013 #11 hiç düşünmedim ki ama iyi bişi olurdu fazla değil 1 günlüğüne oh yemek derdi yok ne pişirsem yokk ahh ahhh cinsiyetmi değiştirsem napsamhah bundan yapmazdım işte
hiç düşünmedim ki ama iyi bişi olurdu fazla değil 1 günlüğüne oh yemek derdi yok ne pişirsem yokk ahh ahhh cinsiyetmi değiştirsem napsamhah bundan yapmazdım işte
M mavi_kelebek Forum Okuru 25 Ocak 2013 #12 gonca 16' Alıntı: ben erkek olsaydım eşimde kız olsaydı onu taciz ederdim Genişletmek için tıkla ... aaaa delüüü - - - Updated - - - aysefeyza' Alıntı: hiç düşünmedim ki ama iyi bişi olurdu fazla değil 1 günlüğüne oh yemek derdi yok ne pişirsem yokk ahh ahhh cinsiyetmi değiştirsem napsamhah bundan yapmazdım işte Genişletmek için tıkla ... canım benım kaderımızmiş
gonca 16' Alıntı: ben erkek olsaydım eşimde kız olsaydı onu taciz ederdim Genişletmek için tıkla ... aaaa delüüü - - - Updated - - - aysefeyza' Alıntı: hiç düşünmedim ki ama iyi bişi olurdu fazla değil 1 günlüğüne oh yemek derdi yok ne pişirsem yokk ahh ahhh cinsiyetmi değiştirsem napsamhah bundan yapmazdım işte Genişletmek için tıkla ... canım benım kaderımızmiş
C canelif Aktif Üye Üye 25 Ocak 2013 #13 gonca 16' Alıntı: ben erkek olsaydım eşimde kız olsaydı onu taciz ederdim Genişletmek için tıkla ... ay ömürsün valla,aslinda kötü fikir deyi
gonca 16' Alıntı: ben erkek olsaydım eşimde kız olsaydı onu taciz ederdim Genişletmek için tıkla ... ay ömürsün valla,aslinda kötü fikir deyi
gülme Aktif Üye Üye 27 Ocak 2013 #14 bende kahveye giderdım sabaha kadar okey falan erkek muhabbetlerı argo argo konusmalaaar oohhhh,onüme yemek çay hersey gelır ye ıç yaat ıstee ohh
bende kahveye giderdım sabaha kadar okey falan erkek muhabbetlerı argo argo konusmalaaar oohhhh,onüme yemek çay hersey gelır ye ıç yaat ıstee ohh
M mavi_kelebek Forum Okuru 27 Ocak 2013 #15 gulme' Alıntı: bende kahveye giderdım sabaha kadar okey falan erkek muhabbetlerı argo argo konusmalaaar oohhhh,onüme yemek çay hersey gelır ye ıç yaat ıstee ohh Genişletmek için tıkla ... kafa dınlerdık valla haa
gulme' Alıntı: bende kahveye giderdım sabaha kadar okey falan erkek muhabbetlerı argo argo konusmalaaar oohhhh,onüme yemek çay hersey gelır ye ıç yaat ıstee ohh Genişletmek için tıkla ... kafa dınlerdık valla haa
T tekqerceqiim Aktif Üye Üye 28 Ocak 2013 #16 ben erkek olsammmmmmmmmmmmmmm ayyni gonca gibiii esime yapisirdimmm esimin yapmadigini ben yaprdimmm
M mavi_kelebek Forum Okuru 28 Ocak 2013 #17 tekqerceqiim' Alıntı: ben erkek olsammmmmmmmmmmmmmm ayyni gonca gibiii esime yapisirdimmm esimin yapmadigini ben yaprdimmm Genişletmek için tıkla ... çılgın
tekqerceqiim' Alıntı: ben erkek olsammmmmmmmmmmmmmm ayyni gonca gibiii esime yapisirdimmm esimin yapmadigini ben yaprdimmm Genişletmek için tıkla ... çılgın