M Mügü Paylaşımcı Melek 20 Aralık 2019 #12 kızlar bu gün eşim ameliyat oldu çok şükür ama ağrısı çok 2 saate bir damla katacağız gözüne
Likapam Paylaşımcı Melek 20 Aralık 2019 #13 Mügü' Alıntı: kızlar bu gün eşim ameliyat oldu çok şükür ama ağrısı çok 2 saate bir damla katacağız gözüne Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım
Mügü' Alıntı: kızlar bu gün eşim ameliyat oldu çok şükür ama ağrısı çok 2 saate bir damla katacağız gözüne Genişletmek için tıkla ... Geçmiş olsun canım
SadmiN ♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥ Yönetici 20 Aralık 2019 #15 Geçmiş olsun da muhabbet saçma bi konuda dönmüş Dağılııııın !
M Mügü Paylaşımcı Melek 20 Aralık 2019 #16 ha ha konu sahibesi gelecek ben ne diyom bunlar ne diyor diyecek kaçtım
cansu_27 Yeni Üye Üye 24 Aralık 2019 #17 kız öyle diyosunuz ama bir daha gittim ki hiç birşey kalmamış silmiş süpürmüşler ay bi de ne dicem en çok aktivite de zaten hep kıtlık zamanlarında olmuş ha
kız öyle diyosunuz ama bir daha gittim ki hiç birşey kalmamış silmiş süpürmüşler ay bi de ne dicem en çok aktivite de zaten hep kıtlık zamanlarında olmuş ha