Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 16 Ocak 2022 #31 Vardır birileri tek değildir acil bir durumda müdahale edilir
M Mügü Paylaşımcı Melek 16 Ocak 2022 #32 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Evet bayan göndermeyelim dediler ama olmadı oraya gidiyorsan herşeyi göze alcaksın yapacak bişey yok Genişletmek için tıkla ... O öyle tabiki giderken bir şey söyledi duymadım torun ağlıyordu da
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Evet bayan göndermeyelim dediler ama olmadı oraya gidiyorsan herşeyi göze alcaksın yapacak bişey yok Genişletmek için tıkla ... O öyle tabiki giderken bir şey söyledi duymadım torun ağlıyordu da
M Mügü Paylaşımcı Melek 16 Ocak 2022 #33 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Vardır birileri tek değildir acil bir durumda müdahale edilir Genişletmek için tıkla ... Vardır tabi kamera ve çekenler
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Vardır birileri tek değildir acil bir durumda müdahale edilir Genişletmek için tıkla ... Vardır tabi kamera ve çekenler
M Mügü Paylaşımcı Melek 16 Ocak 2022 #35 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Etiket bildirimi hâlâ gelmiyor niye yapılmadı ki Genişletmek için tıkla ... Bilmem sadmine soralım
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Etiket bildirimi hâlâ gelmiyor niye yapılmadı ki Genişletmek için tıkla ... Bilmem sadmine soralım
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 16 Ocak 2022 #36 İlerleyen haftalarda olsa oh kafa dinliyorum derdi ilk gün kötü oldu
M Mügü Paylaşımcı Melek 16 Ocak 2022 #37 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: İlerleyen haftalarda olsa oh kafa dinliyorum derdi ilk gün kötü oldu Genişletmek için tıkla ... Evet ya kötü oldu
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: İlerleyen haftalarda olsa oh kafa dinliyorum derdi ilk gün kötü oldu Genişletmek için tıkla ... Evet ya kötü oldu
Tc. Umutlu Bekleyiş Daimi Üye Üye 16 Ocak 2022 #38 Diğer sitede ismin yanında resimde görünüyordu etikette önceden burda da öylemiydi
M Mügü Paylaşımcı Melek 16 Ocak 2022 #39 Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Diğer sitede ismin yanında resimde görünüyordu etikette önceden burda da öylemiydi Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum ya
Tc. Umutlu Bekleyiş' Alıntı: Diğer sitede ismin yanında resimde görünüyordu etikette önceden burda da öylemiydi Genişletmek için tıkla ... Bilmiyorum ya