2021 de erken seçim gelecek mi bence gelecek

  • Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan SadmiN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

SadmiN

♥ Evli Mutlu Çocuklu ♥
Yönetici
2021 de erken seçim gelecek mi bence gelecek

2021 Yılında erken seçim olur mu Erken seçim gelecek mi ?​


Evet kızlar sabahın bu kör saatinde kalkayım şöyle Twitter üzerinde neler olmuş neler olmamış diye bir göz gezdireyim dedim ve gördüm ki Ak Parti İstanbulda 22 İlçe başkanını askıya alarak görevlerine son vermişler. baktım gündemde AKP İstanbul var merak ettim gördüm ki bir sürü ilçe başkanı değiştirilmiş. Yapılan açıklamalarda Baskın Erken seçime hazır olun diye bir çok şey yazılmış.

Hoş partilerin genelde bir dediği bir dediğini tutmaz yok derler olur olmaz derler yine olur ne alakası var derler sabaha olur. Heralde erken seçim gelecek gibi yani seçim yok ve 2023 e kadar görevde olan bir parti var neden durduk yere ilçe başkanlarını değiştirsinler ki. Akıllara bu ilçe başkanlarının değiştirilerek seçim için hazırlık yapılacağı söyleniyor.


Yani kim gelir kim gider bilemiyorum da durumların hiç iyi olmadığını bir kadın olarak anne olarak biliyorum. Kime dokunsanız bin ah işitiyorsunuz. Bir an önce 2020 gitsin diyorlar da başka bir şey demiyorlar.

Yapılan yorumların çok büyük bir bölümünü okudum ve erken seçim gelecek gibi çünkü gerek hükümet gerek ise muhalefet gidişattan hiç te memnun değil. Halk olarak bizler de bazı şeylerin kesinlikle yolunda gitmediğini mutfaklarımızdan görüyoruz. Hayırlısı olsun bakalım.
 
Bahsettiğimiz gibi twitter üzerindeki konuşmalara ve yazılanlara haberlerin tamamına paylaşılanlara BURADAN bakabilirsiniz kızlar.