The Globe, Hilton İstanbul Bomonti
[ATTACH=full]33253[/ATTACH]
Şef Yannis Manikis yönetimindeki mutfak her gün farklı bir menüye ev sahipliği yapacak. Modern ve geleneksel lezzetleri bir arada görmek istiyorsanız The Globe tam size göre. Demirhindi ve Akide Şerbetini mutlaka tadın. Ücret Kişi Başı: 88 TL – Tel: 0212 7083142
The Grand Tarabya
[ATTACH=full]33254[/ATTACH]
Boğaz’a karşı iftar açmak isterseniz canlı fasıl eşliğinde çorbanızla iftarınıza başlayıp şarküteri büfesi ile devam edip sonrasında da Antrikot, Kuzu İncik, Edirne Tava Ciğeri, Ördekli Keşkek ile midenize bayram yaptırabilirsiniz. Tatlıları saymıyoruz bile. Ücret Kişi Başı: 140 TL – Tel: 0212 3633300
The Dish Room Restaurant, Marriott Hotel Şişli İstanbul
[ATTACH=full]33255[/ATTACH]
İftariye tabağı, bolca şerbet, soğuk büfe, zeytinyağı, etten balığa uzanan ana yemek çeşitleri, her gün değişen pilav türevleri, döner ve tatlıları ile Marriott Hotel menüsü hem gözlere hem midelere bayram ettirecek. Ücret Kişi Başı: 90 TL – Tel: 0212 3750100