*LAVİNNYA* Daimi Üye Üye 30 Kasım 2012 #1 2013 te aşılama yaptıracak meleklerrrr.. kızlarr hadi gelin beraber takip edelim... 1 kere aşılama yaptırmış bir pko lu olarak burada tecrübelerimizi paylaşalım...
kızlarr hadi gelin beraber takip edelim... 1 kere aşılama yaptırmış bir pko lu olarak burada tecrübelerimizi paylaşalım...
gülme Aktif Üye Üye 30 Kasım 2012 #2 hayırlı olsun cnm.tmm hadı paylasalım bıtanem...tüpbebek yaptırınca yazarım artıkın napıyım.....:hıms:
hayırlı olsun cnm.tmm hadı paylasalım bıtanem...tüpbebek yaptırınca yazarım artıkın napıyım.....:hıms:
metanoyam Hamiş Melek 30 Kasım 2012 #4 canlarım inş cabalarınız bir an önce sonuç bulur hepiniz için hayırlsı olur
özge** Hamiş Melek 30 Kasım 2012 #5 bende katılıym bu konuya aynı derttten muzdaripim bilenler var pkoluym 3 yıldr denyorz bu ay çatlatma iğnesi oldm olmazsa aşılama ya geçcem
bende katılıym bu konuya aynı derttten muzdaripim bilenler var pkoluym 3 yıldr denyorz bu ay çatlatma iğnesi oldm olmazsa aşılama ya geçcem
gülme Aktif Üye Üye 30 Kasım 2012 #6 Allah ım gonlümüze gore verır ınsallah kızlar fazlada takmayın kafanıza ben oyle yapıyorum taaakıı bugune kadar kaynana gelıyoda yarınstres yapmaya basladım konusur sorar yıne amaaan napıyım bosver dıyorum kendıme laftan anlayan bırı değıl çünkü Rabbım hayırlısını versın herkes ıçın belkıde boylesı hayırlısı.
Allah ım gonlümüze gore verır ınsallah kızlar fazlada takmayın kafanıza ben oyle yapıyorum taaakıı bugune kadar kaynana gelıyoda yarınstres yapmaya basladım konusur sorar yıne amaaan napıyım bosver dıyorum kendıme laftan anlayan bırı değıl çünkü Rabbım hayırlısını versın herkes ıçın belkıde boylesı hayırlısı.
*LAVİNNYA* Daimi Üye Üye 2 Aralık 2012 #7 metanoyam' Alıntı: canlarım inş cabalarınız bir an önce sonuç bulur hepiniz için hayırlsı olur Genişletmek için tıkla ... aminn cnm allah tüm isteyenlere versin inş...
metanoyam' Alıntı: canlarım inş cabalarınız bir an önce sonuç bulur hepiniz için hayırlsı olur Genişletmek için tıkla ... aminn cnm allah tüm isteyenlere versin inş...
*LAVİNNYA* Daimi Üye Üye 2 Aralık 2012 #8 özge**' Alıntı: bende katılıym bu konuya aynı derttten muzdaripim bilenler var pkoluym 3 yıldr denyorz bu ay çatlatma iğnesi oldm olmazsa aşılama ya geçcem Genişletmek için tıkla ... ayy cnm yaaa bende 2 yıldır çabalıyorumm..1.aşılama yapıldı tutmadı şimdi adet olunca 2.için başlnacak.hakkımızda hayırlısı..seninde inş gerek kalmazcnm.
özge**' Alıntı: bende katılıym bu konuya aynı derttten muzdaripim bilenler var pkoluym 3 yıldr denyorz bu ay çatlatma iğnesi oldm olmazsa aşılama ya geçcem Genişletmek için tıkla ... ayy cnm yaaa bende 2 yıldır çabalıyorumm..1.aşılama yapıldı tutmadı şimdi adet olunca 2.için başlnacak.hakkımızda hayırlısı..seninde inş gerek kalmazcnm.
B bal_arısı Hamiş Melek 7 Aralık 2012 #9 benimde ilk aşılamam yapıldı sonuca 1 hafta var heyecanla bekliyorum 🙂
*LAVİNNYA* Daimi Üye Üye 8 Aralık 2012 #10 bal_arısı' Alıntı: benimde ilk aşılamam yapıldı sonuca 1 hafta var heyecanla bekliyorum 🙂 Genişletmek için tıkla ... ayy cnm allahım yüzünü güldürsün inş.umarım hayırlısıyla olurrr
bal_arısı' Alıntı: benimde ilk aşılamam yapıldı sonuca 1 hafta var heyecanla bekliyorum 🙂 Genişletmek için tıkla ... ayy cnm allahım yüzünü güldürsün inş.umarım hayırlısıyla olurrr