TİTAN *Melekler Mekanı* 20 Haziran 2013 #281 kestanmis' Alıntı: şarkı çaldığı sırada telefonumdan ses kaydını açmıştım. hangi bölümde çaldığını hatırlayamıyorum. o ses kaydını youtube'a yükledim. umarım yeterlidir. ses kalitesi ve seviyesi düşük. bulursanız çok sevinirim.. link: bilinmeyen parça 🙂 - YouTube Genişletmek için tıkla ... kestanmis' Alıntı: benimkini de bulsanız çok sevinicem.. Genişletmek için tıkla ... Aradığınız parça Lily Allen'dan Littlest Things 🙂 Dinlemek için LÜTFEN TIKLAYINIZ ..
kestanmis' Alıntı: şarkı çaldığı sırada telefonumdan ses kaydını açmıştım. hangi bölümde çaldığını hatırlayamıyorum. o ses kaydını youtube'a yükledim. umarım yeterlidir. ses kalitesi ve seviyesi düşük. bulursanız çok sevinirim.. link: bilinmeyen parça 🙂 - YouTube Genişletmek için tıkla ... kestanmis' Alıntı: benimkini de bulsanız çok sevinicem.. Genişletmek için tıkla ... Aradığınız parça Lily Allen'dan Littlest Things 🙂 Dinlemek için LÜTFEN TIKLAYINIZ ..
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 20 Haziran 2013 #282 TİTAN' Alıntı: Aradığınız parça Lily Allen'dan Littlest Things 🙂 Dinlemek için LÜTFEN TIKLAYINIZ .. Genişletmek için tıkla ... nasıl teşekkür etsem bilemiyorum. süpersiniz, inanılmazsınız... çok çok çok teşekkürler
TİTAN' Alıntı: Aradığınız parça Lily Allen'dan Littlest Things 🙂 Dinlemek için LÜTFEN TIKLAYINIZ .. Genişletmek için tıkla ... nasıl teşekkür etsem bilemiyorum. süpersiniz, inanılmazsınız... çok çok çok teşekkürler
TİTAN *Melekler Mekanı* 20 Haziran 2013 #283 Kayıtsız Üye' Alıntı: nasıl teşekkür etsem bilemiyorum. süpersiniz, inanılmazsınız... çok çok çok teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Estağfirullah, rica ederim 🙂
Kayıtsız Üye' Alıntı: nasıl teşekkür etsem bilemiyorum. süpersiniz, inanılmazsınız... çok çok çok teşekkürler Genişletmek için tıkla ... Estağfirullah, rica ederim 🙂
F fb.alihan.fb@hotmail.com Forum Okuru 22 Haziran 2013 #284 44.bölüm 7. parçada murat ın piyanoyla çaldıgı son parçayı bulabilirmisiniz ?
TİTAN *Melekler Mekanı* 22 Haziran 2013 #285 fb.alihan.fb@hotmail.com' Alıntı: 44.bölüm 7. parçada murat ın piyanoyla çaldıgı son parçayı bulabilirmisiniz ? Genişletmek için tıkla ... Lütfen link verin...
fb.alihan.fb@hotmail.com' Alıntı: 44.bölüm 7. parçada murat ın piyanoyla çaldıgı son parçayı bulabilirmisiniz ? Genişletmek için tıkla ... Lütfen link verin...
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 24 Haziran 2013 #286 survivor murat ve hilmicem niagara selasine gittiginde calan bi muzik vardi bi kadin soyluyodu
F f.kpnr@hotmail.com Forum Okuru 24 Haziran 2013 #287 feyza 2013 49.bölüm 7. parça 16. dakikada çalan şarkı nedir ünlüler panamadan dönerken ki şarkı slow
TİTAN *Melekler Mekanı* 24 Haziran 2013 #288 Kayıtsız Üye' Alıntı: murat ve hilmicem niagara selasine gittiginde calan bi muzik vardi bi kadin soyluyodu Genişletmek için tıkla ... f.kpnr@hotmail.com' Alıntı: 2013 49.bölüm 7. parça 16. dakikada çalan şarkı nedir ünlüler panamadan dönerken ki şarkı slow Genişletmek için tıkla ... Lütfen link verin...
Kayıtsız Üye' Alıntı: murat ve hilmicem niagara selasine gittiginde calan bi muzik vardi bi kadin soyluyodu Genişletmek için tıkla ... f.kpnr@hotmail.com' Alıntı: 2013 49.bölüm 7. parça 16. dakikada çalan şarkı nedir ünlüler panamadan dönerken ki şarkı slow Genişletmek için tıkla ... Lütfen link verin...
K Kayıtsız Üye Forum Okuru 24 Haziran 2013 #289 feyza TİTAN' Alıntı: Lütfen link verin... Genişletmek için tıkla ... 49.bölüm 7. parça 16. dakika slow şarkı
feyza TİTAN' Alıntı: Lütfen link verin... Genişletmek için tıkla ... 49.bölüm 7. parça 16. dakika slow şarkı
TİTAN *Melekler Mekanı* 24 Haziran 2013 #290 Kayıtsız Üye' Alıntı: 49.bölüm 7. parça 16. dakika slow şarkı Genişletmek için tıkla ... Üstteki mesajınızda da bölüm dakika belirtmiştiniz. Ricam diğer arkadaşlar gibi link vermeniz bilgi değil 🙂
Kayıtsız Üye' Alıntı: 49.bölüm 7. parça 16. dakika slow şarkı Genişletmek için tıkla ... Üstteki mesajınızda da bölüm dakika belirtmiştiniz. Ricam diğer arkadaşlar gibi link vermeniz bilgi değil 🙂