2013 Survivor'da Çalan Yabancı Şarkılar Hangileri?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TİTAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Survivor 36.Bölüm 4.Parça | Acunn.com
08.28 de başlayan şarkıyı söyleyebilirmisiniz bulamadım bi türlü .

Aradığınız parça Two Steps From Hell-Archangel .. 🙂

Dinlemek için LÜTFEN TIKLAYINIZ ...

dun survivorda bi sarki caliyordu yabanci adalardan adalara gecerken caliyordu bi adam soyluyordu le le leleleyle gibi

Lütfen link verin..

Aradığınız parça daha önce de sorulmuştu, Sting'ten Desert Rose. Siz ki bu topiğin müdavimisiniz, neden 2013 survivor parçalarının listesi topiğimizi incelemezsiniz? 🙂

Survivor 47.Bölüm 1.Parça | Acunn.com 7.45 slow şarkı ?? yardımcı olun lütfen ?? =(

Aradığınız parça Sting'ten Fragile..Dinlemek için LÜTFEN TIKLAYINIZ ...

ya ne diyimki helal olsun genelde hepsini buluyosunuz sağolun ama desert rose-sting arşivde yoktu ama neyse buldum =) sağol , muchas gracias =)

Bu durumda bir özürü hak ediyorsunuz, çünkü bu şarkı 2012 survivor parça listesi içinde varmış
Bu sezonda sorulmamış

Ama şu, "genelde buluyorsunuz" lafına takıldım ve teessüf ediyorum, zira sezon içinde yardımcı olamadığım parça sayısı bir elin parmaklarını geçmez ve genelde de çok ufak melodilerdir yardımcı olamadıklarımın büyük kısmı 🙂

Ayrıca, no es algo

TİTAN kardeşim bi baksan tvyo.com/survivor/video/survivor-6-bolum 29:16'da çalan şarkının ismi ne

TİTAN kardeşim bi baksan tvyo.com/survivor/video/survivor-6-bolum 29:16'da çalan şarkının ismi ne

Çok pardon, sizin sorunuz arada kaynamış 🙂 Aradığınız parça 90'ların çok sevilen bir parçası Big Big World, söyleyen ise Emilia 🙂

Dinlemek için LÜTFEN TIKLAYINIZ ...