S symina Hamiş Melek 17 Aralık 2011 #1 2012 Temmuz Annelerinin Paylaşım Alanı Hadi Dertleşelimmm.. Sevgılı melekler 2012 Temmuz annesıyım.ALLAH nasıp ederse 3 temmuzda alıcam bebegımı kucagıma(11+3).Benım gıbı temmuz annelerı olanlar gelın yasadıgımız heyecanları dertlerı sıkıntıları sorunları bırlıkte paylasıp bırlıkte ogrenelımm.Bekliyorumm
Sevgılı melekler 2012 Temmuz annesıyım.ALLAH nasıp ederse 3 temmuzda alıcam bebegımı kucagıma(11+3).Benım gıbı temmuz annelerı olanlar gelın yasadıgımız heyecanları dertlerı sıkıntıları sorunları bırlıkte paylasıp bırlıkte ogrenelımm.Bekliyorumm
seher vakti Hamiş Melek 7 Ocak 2012 #2 selam canim bende 4 temmuzda alicam bebegimi kucagima tabi bu doktorun dedigi tarih benim bi oglum bi kizim var bu gelen 3. ikiside erken geldi sanirim bu de oyle olur bakalim
selam canim bende 4 temmuzda alicam bebegimi kucagima tabi bu doktorun dedigi tarih benim bi oglum bi kizim var bu gelen 3. ikiside erken geldi sanirim bu de oyle olur bakalim
mercimek tanemm Aktif Üye Üye 17 Ocak 2012 #3 selam kızlarr bende 2 ada 3 temmuz da kavuşucam yavrumaa inşallahhh
adelayn Yeni Üye Üye 28 Ocak 2012 #4 merhaba bende temmuz annesiyim 13+2.umarım hepimizin bebeği sağ salim gelir kucağımıza.
J judo Hamiş Melek 29 Ocak 2012 #5 slm bende temmuz sonu alıcam kucağıma allah ızın verırse cok heyecanlıyım ...
E Emos & Asel Hamiş Melek 9 Nisan 2012 #7 bnmde 27 temmuz 3 ağstos arası ilknurr :d SON SAT TARİHİN KAÇÇ???
L loli59 Hamiş Melek 19 Mayıs 2012 #10 merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Kısmetse bende temmuz annesiyim.tahmini doğum tarihi bebeğimin 16 temmuz şuan 32 haftalık hamileyim🙂
merhaba arkadaşlar ben aranıza yeni katıldım.Kısmetse bende temmuz annesiyim.tahmini doğum tarihi bebeğimin 16 temmuz şuan 32 haftalık hamileyim🙂