2012 Survivorda Çalan Yabancı Şarkılar Hangileri ?

• Konbuyu başlatan Konbuyu başlatan TİTAN
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
merhaba nihat'ın annesinin ziyaretinden gelirken çalan jenerik müziğin adı nedir? klibi hatırlıyorum arabayı kadın kullanırken arkadaki sanatçı şarkı söylüyordu ve bir arap şarkıcıda ona vokal yapıyordu....

survivor 02.06012 tatile çıkarken , dans ederlerken çalan müziği bulabilir misiniz ? isim ve şarkıcısıyla
şimdiden teşekkürler 🙂

ya 33.bölüm 5.part ta cevherlerin botla gemi tarafından çekilirken çalınan şarkının adını yazarsanız çok sevinirim...

Sevgili Titan kardeşim Survivorda çalan şarkının içinde bad boy ve bad girl ikisi birden geçen şarkıyı bulamadım yardımcı olabilir misin ?

survivor 02.06012 tatile çıkarken , dans ederlerken çalan müziği bulabilir misiniz ? isim ve şarkıcısıyla
şimdiden teşekkürler 🙂

ya 33.bölüm 5.part ta cevherlerin botla gemi tarafından çekilirken çalınan şarkının adını yazarsanız çok sevinirim...

Lütfen link verin...

arkadaşlar bi yardımcı olun lütfen...

Takdir edersiniz ki herkesin istediği parçayı bulabilmek adına netten ilgili bölümü ve bahsedilen olay anıyla , aranılan şarkıyı bulmak büyük bir zaman kaybı bizim için. Bu yüzden bu noktada siz de bize yardımcı olun ve link verin lütfen..🙂

Bizi takip etmediğiniz belli.
Zira en çok sorulan ve en çok paylaştığımız parçayı sormuşsunuz. Daddy Yankee- Lovumba

Parçayı dinlemek için LÜTFEN TIKLAYINIZ ...

bu akşam nihat botla gelirken çalıyordu sanırım. çok bilindik bir şarkı ama çıkartamadım. yey yeyee diye bişey. ben çok aradım bulamadım lütfen yardımcı olun..