Merhaba Wellborn, bu konu başlığında sadece survivior parçalarını paylaşıyoruz. Ancak soru cevap kısmından TİTAN'a Soruyorum başlığıyla istediğiniz parçayı sorabilirsiniz. Eğer bilgimiz varsa sizinle paylaşırız...
TİTAN öncelikle gerçekten mükemmel bir çalışma yaptığını belirtmek isterim. Survivor şarkılarını ne zaman arasam yolum buraya düşüyor. Zaten arama motorunda ilk sıradasınız. Sizden tek bir ricam var BURADA 01:04te çalan bir şarkı var. Günlerdir bulmaya çalışıyorum bir türlü ulaşamadım. Bu konuda yardımınıza ihtiyacım var.
Güzel sözleriniz için teşekkürler. Verdiğiniz linkte 01:04te ve devamında uzun bir süre müzik yok. Lütfen parçanın başladığı anı tekrar kntrol edip bize yollayın ki size yardımcı olabilelim.. 🙂
ya arkadaşlar 28 nisan da ki bölümde yunanca ( marko pay... ) die giden bi şarkı wardı bide 30 nisanda gönüllüler tekneyle suya atmalı ödül oyunan giderkenki sarkılar bulabilirmisniz ?
Güzel sözleriniz için teşekkürler. Verdiğiniz linkte 01:04te ve devamında uzun bir süre müzik yok. Lütfen parçanın başladığı anı tekrar kntrol edip bize yollayın ki size yardımcı olabilelim.. 🙂
Titan vidoyu aldığım site sayfayı değiştirdiğinden daha önce verdiğim link faklı yere kaymış. Yeni link Burada ve şarkı da 71:07 süresinde başlamakta. Sürekli duyuyorum bu şarkıyı ve gerçekten mükemmel bir parça. Saygılar.