$ul€ Yeni Üye Üye 7 Şubat 2011 #1 2011 Yazına Damga Vuracak Elbise Modelleri şifon elbise kombinleri şifon elbise modelleri 2011 2011 yılında elbiselerin boyu epey uzuyor... Oldukça şık ve serin yaz günleri sizleri bekliyor... Demek ki neymiş meleklerim... bu yazda şifon elbise ve gömleklerden şaşmıyormuşuz =)
şifon elbise kombinleri şifon elbise modelleri 2011 2011 yılında elbiselerin boyu epey uzuyor... Oldukça şık ve serin yaz günleri sizleri bekliyor... Demek ki neymiş meleklerim... bu yazda şifon elbise ve gömleklerden şaşmıyormuşuz =)
ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 8 Şubat 2011 #7 Gel yaz gel bunlardan alıp giycem daha hadi gellllllllll...
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 9 Şubat 2011 #8 ayyy cokkk tatlııı buu bakkk işte buna izin verir giynerimm oleyyyyyyy tşklerr şulemm ....
ASİMELEK Daimi Üye Üye 9 Şubat 2011 #10 ay ben bunu çok beğendimm şıkır şıkır valla yaz gelsinn artık yaaaaaaaaaa offfff çok sıkıldım bu kıstan paylaşım için teşekkürler canım.
ay ben bunu çok beğendimm şıkır şıkır valla yaz gelsinn artık yaaaaaaaaaa offfff çok sıkıldım bu kıstan paylaşım için teşekkürler canım.