$ul€ Yeni Üye Üye 2 Ocak 2011 #1 2011 Ugg Bot Modelleri Son yıllarda ortalığı kasıp kavuran UGG botlar, yaz kış giyilebilme özellikleriyle hem bir ilki, hem de tüm dünyayı saran bir moda yarattı.
Son yıllarda ortalığı kasıp kavuran UGG botlar, yaz kış giyilebilme özellikleriyle hem bir ilki, hem de tüm dünyayı saran bir moda yarattı.
HaYaL Daimi Üye Üye 2 Ocak 2011 #2 Çok şirin yaa alacaktım bunlardan ama çok hafifti oyuncak gibi kayar düşer yuvarlanırım felan diye almadım.
Çok şirin yaa alacaktım bunlardan ama çok hafifti oyuncak gibi kayar düşer yuvarlanırım felan diye almadım.
$ul€ Yeni Üye Üye 2 Ocak 2011 #3 HaYaL' Alıntı: Çok şirin yaa alacaktım bunlardan ama çok hafifti oyuncak gibi kayar düşer yuvarlanırım felan diye almadım. Genişletmek için tıkla ... hayalim kayar düşer yorulursun kuşum... Böyle bir şarkı mı vardı 😀
HaYaL' Alıntı: Çok şirin yaa alacaktım bunlardan ama çok hafifti oyuncak gibi kayar düşer yuvarlanırım felan diye almadım. Genişletmek için tıkla ... hayalim kayar düşer yorulursun kuşum... Böyle bir şarkı mı vardı 😀