I iikraa Forum Okuru 21 Şubat 2011 #11 ilk iki kiyafete bayildimm cok saol harika ilk ikisi.bnmde kina kiyafetim superdiii keske suan nyanda oldaydi resim ceker gonderrsdimm.
ilk iki kiyafete bayildimm cok saol harika ilk ikisi.bnmde kina kiyafetim superdiii keske suan nyanda oldaydi resim ceker gonderrsdimm.
B belinay2008 Yeni Üye Üye 15 Nisan 2011 #13 sa, ilk kiyafeti nerden bulabilirim acil kardesimin dügünü varda.... simdiden tesekkürler. Almanya <<Bremende yasiyorum...
sa, ilk kiyafeti nerden bulabilirim acil kardesimin dügünü varda.... simdiden tesekkürler. Almanya <<Bremende yasiyorum...
M Misafir Forum Okuru 15 Nisan 2011 #14 Büyük ihtimal ile Tekbir Giyim modelleri bunlarç Kesin emin değilim ama aklımda kalan Tekbir Giyim'in modelleri olduğu 🙂
Büyük ihtimal ile Tekbir Giyim modelleri bunlarç Kesin emin değilim ama aklımda kalan Tekbir Giyim'in modelleri olduğu 🙂
GÜLKSKN Yeni Üye Üye 18 Nisan 2011 #15 OOYYYYYY ben buna bayıldıımmmmmm model süpermişte cok siyah yaa azcık gümüş rengiyle fln şey ettirselerdi eyiymiş ne bilmişim bn ya kelebeğim cok guzel emeğine saglık
OOYYYYYY ben buna bayıldıımmmmmm model süpermişte cok siyah yaa azcık gümüş rengiyle fln şey ettirselerdi eyiymiş ne bilmişim bn ya kelebeğim cok guzel emeğine saglık