ASİMELEK Daimi Üye Üye 7 Nisan 2011 #1 2011 şifon elbiseler şifon elbiseler şifon elbise modelleri 2011 elbiseler 2011 elbise modelleri şifon elbise modelleri,en güzel elbise modelleri,2011 şifon elbise modelleri,elbise şıklığı,şifon modası. bu sene şifon rahatlığı var üzerimizde. hem rahat hem şık hemde çok güzel bu şifon elbiseler. ben alltaki bu leopar olana bayıldımm çok güzel tam benlik.
şifon elbiseler şifon elbise modelleri 2011 elbiseler 2011 elbise modelleri şifon elbise modelleri,en güzel elbise modelleri,2011 şifon elbise modelleri,elbise şıklığı,şifon modası. bu sene şifon rahatlığı var üzerimizde. hem rahat hem şık hemde çok güzel bu şifon elbiseler. ben alltaki bu leopar olana bayıldımm çok güzel tam benlik.
Young bride Banned 7 Nisan 2011 #2 Bu elbiseler süper asimmm hepsini beğendim walla yaz günleri tiril tiril çokta rahat emeğine sağlık
Young bride Banned 7 Nisan 2011 #4 senin de alttan tüyler klima gibidir şimdi höyy maşallah gerek yok sana Bu elbiseler benim olsun
bettt Yeni Üye Üye 7 Nisan 2011 #6 bunu çok beğendim o ayakkabı hariç güzel bir tane o tonlarda giyerim oh missss gelsin yaz gelsin gezmelerr
bunu çok beğendim o ayakkabı hariç güzel bir tane o tonlarda giyerim oh missss gelsin yaz gelsin gezmelerr
M Misafir Forum Okuru 8 Nisan 2011 #8 Ay hepside çok güzelmiş 🙂 Yazın işte böyle şık ve rahat tavıkın da dediği gibi püfür püfür şeyler giyinmeli Asi bunlar kaç para cicim
Ay hepside çok güzelmiş 🙂 Yazın işte böyle şık ve rahat tavıkın da dediği gibi püfür püfür şeyler giyinmeli Asi bunlar kaç para cicim
ASİMELEK Daimi Üye Üye 8 Nisan 2011 #9 bilmem bazı yerlerde ucuz bazı yerlerde çok tuzlu rüyam yerine yurduna göre değişiyor