ßeLeN Paylaşımcı Melek Üye 12 Şubat 2011 #11 Ben bilmiyomusum gibi yapıyorum tamam mı 😀 Yoksa kabul edemem 😀
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 12 Şubat 2011 #12 ßeLeN' Alıntı: Ben bilmiyomusum gibi yapıyorum tamam mı 😀 Yoksa kabul edemem 😀 Genişletmek için tıkla ... oyyy canım benim ya harikasınnn .....
ßeLeN' Alıntı: Ben bilmiyomusum gibi yapıyorum tamam mı 😀 Yoksa kabul edemem 😀 Genişletmek için tıkla ... oyyy canım benim ya harikasınnn .....
gamselim Mekanın en şık Meleği Üye 12 Şubat 2011 #13 tşklerr rüyammm ama aradıgım modeliii bulamamdım 🙁( ne yazık ki....
*MeleK* ♥Ben Aşık Olduğum Adamın Aşık Olduğu Kadınım♥ 12 Şubat 2011 #14 ayyy doritosumla nikahmı tazelesek ne etsek benim gelinliğimde kurukluydu kuyruğu kat kattı üzerinde renkli çiçekler vardı 😕 amanın 14 yılı deviriyoz yıldönümümde gelinlk giymek isteyommm hemide ilk baştakinii🙂
ayyy doritosumla nikahmı tazelesek ne etsek benim gelinliğimde kurukluydu kuyruğu kat kattı üzerinde renkli çiçekler vardı 😕 amanın 14 yılı deviriyoz yıldönümümde gelinlk giymek isteyommm hemide ilk baştakinii🙂
RefRa Daimi Üye Üye 13 Şubat 2011 #15 Hepsi bi harika ya seçim yapamadım ben evlenirken ne halt yicem bilmiyorum nasıl secicem onca gelinlik arasından
Hepsi bi harika ya seçim yapamadım ben evlenirken ne halt yicem bilmiyorum nasıl secicem onca gelinlik arasından